Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Érintésre nem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Érintésre nem lenne szex közben túl kemény egy ilyen testű lány? (képek) Mennyire tetszenek nektek az ilyenek?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2014. febr. 7. 13:17
1 2
 11/18 Zakathol ***** válasza:

Dowd: Nem azért pontoztak le, mert nem tetszik neked az ilyen nő. Hanem azért mert kollektíven, mások felé helyezve magad próbáltad meg meghatározni, hogy a Nők, hogy nézzenek ki.

Nem mindegy :)

2014. febr. 7. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:

megfogalmaztam a véleményemet :)

Ez a célja az oldalnak.

Tényleg nem mindegy ;)

2014. febr. 7. 13:55
 13/18 Zakathol ***** válasza:
Szerintem a vélemény 'szerintem'-el, vagy 'úgy gondolom'-al kezdődik :)
2014. febr. 7. 13:57
 14/18 anonim ***** válasza:

'szerintem' meg szubjektivitást sugalló kérdésnél (lásd: kérdés második mondata) eléggé egyértelmű h. mindenki a személyes szubjektiv véleményét fogja megfogalmazni.

Mindegy,'szerintem' ne offoljuk szét a topikot.

Legközelebb kihagyom az ilyen kérdéseket, és kész.

2014. febr. 7. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó mosolyogtam a kérdésen. Az arcod nagyon szép, nőies, az alakod szintén nagyon szép, nőies. Éppen úgy nézel ki, ahogy egy nőnek ki kell nézni. Olyan meg nincs, hogy nagyon kemény legyen bárki is, hiszen húsból vagyunk, nem vasból. Max. én lennék kemény, csak tudnám, hol laksz :))
2014. febr. 8. 17:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezek még éppen határesetek, majdnem átestek a ló túlsó oldalára. Kevesebb izom szebb lenne. Ha ennél izmosabbak lennének az már gusztustalan lenne. Egy nőnek ne legyen már pasi teste...

26/f

2014. febr. 8. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon szépek. Jól lehetne velük bírkózni, durvulni az ágyban.
2014. febr. 8. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:

:D Nem lenne túl kemény, én imádnám.

25/F

2014. febr. 11. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!