Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le epiláltam a puncimat!? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma epilátort használtam a puncim szőrtelenítésére.A kérdésem az lenne,hogy hány nap múlva kezd el megint nőni a szőr?Mert a hétvégét a barátommal töltöm és nem szeretném,hogy addigra már szőrös legyen.Ugye nem nő vissza szombatig?2014. febr. 2. 18:55
1/13 anonim válasza:
ha le epiláltad a puncidat akkor az baj ha nincs puncid :(
4/13 anonim válasza:
Durván 5-6 nap múlva már borostás lesz az alsó arcod.
7/13 A kérdező kommentje:
Hát az elején nagyon fájt,de már unom a borotvát,mert másnap már borostás,gyantát meg nem szoktunk venni,ha meg már van epilátorunk,akkor miért ne?! De most akkor 5 nap vagy 2 hét múlva lesz borostás?
2014. febr. 2. 19:14
8/13 anonim válasza:
nem lesz borostás mert ez nem szúr miután epillálod de komolyan hogy van ekkora fájdalom küszöböd?! én egyszer szedtem le de végig sírtam inkább gyanta de amúgy az folyamatosan...olyan 2-3 naponta szedjél rá és pénteken is és akkor fix h szombaton sima leszel ;)
9/13 A kérdező kommentje:
Hát Mások is mondták már,hogy óriási a fájdalom küszöböm,valószínűleg azért ,mert sok mindenen keresztül mentem,műtétek ,fájdalmas orvosi kezelések stb.
2014. febr. 2. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!