Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szőrtelenítsem a puncimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szőrtelenítsem a puncimat?

Figyelt kérdés
Nincs még barátom, ezért nem tartottam fontosnak eddig, hogy szőrös-e a puncim. Nemrég kíváncsiságból leborotváltam a szőröm egy részét(nem röhögni:P) és olyan csúnya volt, meg kipirosodott és viszketett. Ez elő fog jönni később is, ha borotválom, vagy egy idő után megszokja a bőröm? Gondoltam a gyantázásra is. Az nagyon fáj?
2010. márc. 6. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
szedd ki egyenként tüvestül, nekem bejött :)
2010. márc. 6. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először fura, mint látni, mint a tudat, h nincs ott semmi, de megszokodXD nekem is az volt.

Gyanta lenne a legjobb, de meg kell várni a fél dzsungelt, így inkább borotva..nekem attól marad a legszebb a bőröm:)

2010. márc. 6. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia teljesen normális hogy kipirosodott a bőröd, az irritáció miatt. De igen egy idő után megszokja a bőröd. A gyantázás nem kellemes hamar megvan. Viszont ha a barátodat nem zavarja akkor szerintem döntsd el h jó neked, bár a mai fiúk többsége a "csupasz" puncit kedveli ..
2010. márc. 6. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor leszeded borotvával az természetes, hogy kipirosodik és pöttyös lesz. Én borotválom és mikor végeztem bekenem nivea krémmel. Az megnyugtatja és nem lesz olyan. Amúgy meg jó ha nedves és úgy könnyebb. Zuhanyzás közben szoktam leszedni. Csak óvatosan ha borotválod. Nem mindenki bírja a gyantázást. Attól is olyan lesz, mint a borotválásnál. Amúgy meg fájdalmas a gyantázás. 29/N.
2010. márc. 6. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyantázni a nunit? :O Kibírhatatlan számomra. Maradok a borotvánál, inkább 2 naponta szenvedek vele, minthogy több hét után legyen egy szinte halálos fájdalmam. :D
2010. márc. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!