Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a belső értékek valahogy "kisugároznak"?
Na igen, ez a 22-es csapdája...
Első benyomás: többnyire külső, megjelenés, kisugárzás alapján.
Ezután dől el, hogy milyen a belsője... (persze vannak megnyilvánulások, amik elsőre is lejönnek, de ezek többnyire a szélsőségek).
Ha viszont valakit már ismersz suliból, munkahelyről, arra nem feltétlenül tekintesz potenciális jelöltként...
Így a belső dolgokra érdemes a viselkedéssel utalást tenni ismerkedéskor. Udvarias gesztusok, testbeszéd pl. elég sok mindent elárulhatnak.
Jó kérdés.
Ha a külső nem jön be neked, valószinüleg nem fogsz vele ismerkedni, hogy megismerd :)
Ámbár sok mindent nem tudsz levenni ha ránézel. Párkapcsolatok szintjén meg szinte semmi olyasmit ami hosszú távon neked fontos lehet. Megbizhatóság,őszinteség,nyiltság,becsületesség, ragaszkodás, hűség. Csupa olyan tulajdonság amit biztosan nem mondasz meg senkiről ha ránézel, akármi is rajta a külső :)
Saját példámat tudom felhozni!
Alapjáraton ismerkedés, kapcsolat építés terén, nagyon kevés önbizalommal rendelkezem. (ez van... pont)Ezáltal nem sokat mutatok ki magamból a környezetnek. Kinézetem átlagos, bár nem kevés felesleggel rendelkezem, de nem egy fotel harcos vagyok, szal kőkemény fizikai munkát is végzek egyben. No de a lényeg. Neten keresztül az anonymitás jótékony leple alatt, ismerkedtem meg lányokkal. Sajnos ami miatt nem tudna összejönni bármi az az irgalmatlan nagy távolság, vagy éppen foglaltak (én meg nem pofátlankodom bele egy jól működő kapcsolatba) de mind megjegyezték, hogy nagyon is "értékes" ember vagyok nekik. (megjegyzem, én nem tartom magam hú de különlegesnek, ezt a "bókot" tőlük kaptam)
Node válasz a kérdésre. Személy és egyén függő. A nagy átlagban ez kiütközik, de MINDIG vannak kivételek!
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!