Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis vagy nagy mell? És most a lányokat kérdezem
nekem személy szerint kicsi mellem van, de teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, akkor is ha sokaknak nem tetszik (barátom is imádja) azt szeretném megkérdezni hogy más kis mellű nők hogyan vannak kibékülve a helyzettel, valamint nagymellű társaink szeretik e a sajátjaikat?
(csak közvélemény kutatás:))
Nekem kicsit nagy..:D
Nem az a hű de nagy, de kicsinek nem mondanám. :)
Imádom őket.
L/15
Szia! Én meg vagyok vele elégedve, de csak azért mert a barátom imádja. Én elfogadnék egy mérettel kisebbet, de ez nem kívánságműsor:)
Amúgy nincs nagy mellem, én olyan közepesnek mondanám, épphogy belefér a barátom kezébe. Sztem szép, meg formás is de lehetne azért egy mérettel kisebb!:);)
Nekem az alkatomhoz képest túl nagy van (70/C) és én nem szeretem mert kényelmetlen, nem tudok olyan felsöt felvenni ami jól állna. Az alkatomhoz pl. simán jó lenne egy S-es méretü felsö, de a melleim miatt nagyobbat kell vennem és akkor már lóg rajtam a többi testrészemen. A másik meg, hogy a hímnemü egyedek kortól függetlenül kb csak a mellemet bámulják, az, hogy ki is vagyok én nem érdekli egyiket sem. Pedig mégcsak ki se rakom! Na ezért nem szeretem...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!