Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis vagy nagy mell? És most a lányokat kérdezem
nekem személy szerint kicsi mellem van, de teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, akkor is ha sokaknak nem tetszik (barátom is imádja) azt szeretném megkérdezni hogy más kis mellű nők hogyan vannak kibékülve a helyzettel, valamint nagymellű társaink szeretik e a sajátjaikat?
(csak közvélemény kutatás:))
Nekem nagy van (95/D), én nagyjából ki vagyok bélkülve vele. Nem mondom, hogy álmaim melle, jobbat el se tudnék képzelni, de nincs is vele különösebb bajom.
Szerintem a legjobb ciciügyben is az arany középút, a közepes cici. :)
Nekem is nagy melleim vannak, és sokszor hallom, hogy -elsősorban lányok- mondják, hogy "milyen undorító a nagy mell", meg ilyenek, persze, de én még életemben nem hallottam olyat, hogy valaki azt mondta volna nekem, hogy "hú, túl nagyok a melleid"... Most nem felvágáskánt írom, meg hát minek is felvágni egy névtelen oldalon, de volt már nem egy olyan buli, ahol konkrétan majdnem az egész fiú velem akart lenni, odajöttek, udvaroltak, és szerintem nagyban a mellemnek köszönhetően, általában jól kirakom őket és nem érdekelnek a megjegyzések, ha valaki beszól, az is töbnyire lány szokott lenni, és tudom magamról, hogy nem vagyok ribanc, meg aki ismer, az is tudja, én csak szeretem kihangsúlyozni őket. De amúgy valakinek jól áll a kisebb is, az én alkatomhoz ez a nagy jobban illik, meg már megszoktam, 11 éves korom óta nőtt meg ennyire. De ha neked így jó, akkor nem is értem a kérdés szükségességét.
Sőt, vizespólós versenyt is nyertem 2x. :)
Nekem is 75/B-s. Szépek,formásak, de szeretnék nagyobbat..mert állandóan a felfújtmellű őket mutogatják mindenhol,és sajnos belém táplálta a média,hogy a nagy mell a szép, meg az az igazi. Pedig tényleg szépek, és a barátom is imádja őket. Valahogy ki kellene iktatni a fejemből a média hatását, és akkor semmi bajom nem lenne. Egyébként megműttetni nem fogom soha, sajnálnám..szóval csak reménykedem,hogy 100%-ig megszeretem őket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!