Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek azok a lányok, akik az átlagnál vékonyabbak?
Figyelt kérdés
Mondjuk 170cm magas és 45kg.2014. febr. 3. 20:38
11/13 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejön :) Mondhatni, hogy csak az tetszik.
Előzőknél olvastam pár dolgot:
Az anorexia az más téma, te nem vagy az.
Az meg hülyeség, hogy nem merne hozzád érni, mert összetör, ha még poénból is írta... Max csak neki nem tetszik a vékony alak, egyszerűen csak ízlés kérdése.
Én kimondottan előnybe részesítem a (/nagyon) vékony alakot (és nem az anorexiát! mert az betegség! a 2 nem ugyan az...)
Sőt, ha genetikailag ilyen vékony vagy az a legjobb :)
13/13 anonim válasza:
Az már nem vékony , az már nagyon sovány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!