Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha ritka szőr van egy pasin? Vagyis ritkább az átlagnál.
Figyelt kérdés
Pl.a lábamon,a kezemen,az arcomon,a hasamon2012. júl. 1. 16:36
2/12 anonim válasza:
Ja,nemdivat már a szőrös+ezen nincs semmi ciki:)
3/12 anonim válasza:
Ciki, nekem például egyáltalán nem jön be a ritka sem. :) Az enyémen nincs ritka sem. :)
4/12 anonim válasza:
Ja mára már csak a csupasz páwákat csipázzák a csajok.Úgyhogy sok sikert.
5/12 anonim válasza:
Hát izé..ez van. A páwáknak szép mutatós a farkuk tudod, az a lényeg. ;D
Amúgy csak viccelek, de tényleg nem divat a szőrös pasi. És a páwás dologban is van némi igazság..
7/12 anonim válasza:
Én is a szőrtelen mellett vagyok. Nem majmokkal akarok szeretkezni. Akkor állatkertbe mennék. :/
8/12 anonim válasza:
Nekem speciel bejön. Szerintem inkább az a ciki, amikor a pasi full szőrteleníti magát.
9/12 anonim válasza:
Felőlem bárhol lehet szőrős a pasim csak ne nagyon az arcán. Szeretem a "BabyFace-t" :D de ám szerencsém van.. barátomnak leginkább csak a lábán van szőr ott elég sűrű. a kezén ritka. hasán szinte semmi. arcán van de kb 2 naponta borotválkozik miattam.
10/12 A kérdező kommentje:
ami a legjobban aggaszt az a hasam.mit csináljak vele? ha leborotválom úgy nézek ki,mint 5éves koromban, ha meg meghagyom elégy nyomi néz ki A lábszáromon van eléggé,de a combomon már elég gyászos a helyzet. Szóval borotváljam a hasam vagy ne? (nincs hónalj kutyám, meg a cerkám is borotválom rendszeresen)
2012. júl. 1. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!