Szerintetek ciki, ha a hajad ritka és kivasalod?
Jaj istenem, már miért lenne ciki?
Miért kell állandóan mások véleményével foglalkozni?
Egyáltalán nem ciki...
Nekem is nagyon vékony szálú a hajam és lelapulós de sosem gondoltam, hogy ez ciki lenne vagy kevesebb érnék a többi embertársamtól. Jó tudom, most nem ez az elvárás a mai világban. Tudom,hogy szinte majdnem minden nő dúsabb hajat szeretne mert tényleg szép, de sajnos nem mindenkinek adatik meg. Ilyen szempontból már a természetes bőrszín is ciki, vagy ha valakinek barna szemszíne van...Nem? Ezek a te saját adottságaid, nem kell szégyellni őket, Te így születtél és kész. Hogy elfogadod-e vagy sem, az a te döntésed. Ha nem fogadod el, egy életen keresztül ezen fogsz rágódni...Ami hidd el , nem a legjobb megoldás!
Ne akarj más milyen lenni, előszőr fogadd el magad és hidd el ha te elfogadod magad más is elfog!
A vasalást meg jobb, ha elfelejted mert szálkásodni és töredezni fog tőle még jobban a hajad és nem lesz fényes sem, és egészséges sem a hajad.Úgyhogy jobb, ha átállsz valamilyen másik módszerre. :S
Inkább szárítsd úgy a hajad, hogy lehajolsz és lentről szárítod.
Biztos,hogy nem olyan durva a hajad mint ahogy te írod. Mindenki felnagyítja a saját 'tökéletlenségének' a hibáit. De sokszor ez a tökéletlenség inkább előny, mintsem hátrány. Én jól érzem magam,hogy nem vagyok tökéletes.
Ha végképp nem akarsz lemondani a hajvasalóról akkor vegyél hővédő spray-t.
:)
Köszönöm a válaszokat, bár azt hiszem, kicsit félreértettetek. Nem akarok más lenni, és nem azt tartom cikinek, amilyen vagyok.
A hajszárítós-dúsítós módszert már próbáltam. :)
Egyszerűen csak arról van szó, hogy néha kényelmesebb kivasalni a hajamat, és kíváncsi voltam, hogy ez inkább hátrány-e a vékony szálú hajjal megáldottaknak :D Mert elvileg az arcformámhoz, meg úgy általában nekem illik az egyenes haj, de sokkal jobban is látni, ha ritka :S Viszont ha göndören hagyom, akkor száraz, ápolatlan, nehezen kezelhető...
12:28, aki elsőnek is írt :)
Nekem nem pont úgy ritka a hajam, mint ahogy te leírtad a sajátodat, szóval a fejbőrömön is látszik, meg minden. Simán csak kevés van belőle. Ha copfba fogom, annyi az összes, mint mások hajából egy kis rész...
Bocsi újra, ha rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Nem lenyalt, mert ha ki is vasalom, feltupírozom és nincs lelapulva. Nem lapos, hanem ritka és kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!