Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ciki, ha a hajad...

Szerintetek ciki, ha a hajad ritka és kivasalod?

Figyelt kérdés
Göndör, vékony szálú és ritka a hajam, hogy normálisan nézzen ki, naponta rengeteg időm megy el a rendbehozására. Ezért inkább vasalnám (nem gyakran), de akkor kicsit látni, hogy kevés van belőle.
2011. márc. 19. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, az enyém is ilyen, 1 x vasaltam ki és a fejemhez tapadt a hajam, olyan volt, mintha nem lenne hajam, és ez igaz is volt!
2011. márc. 19. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Jaj istenem, már miért lenne ciki?

Miért kell állandóan mások véleményével foglalkozni?

Egyáltalán nem ciki...

2011. márc. 19. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon vékony szálú a hajam és lelapulós de sosem gondoltam, hogy ez ciki lenne vagy kevesebb érnék a többi embertársamtól. Jó tudom, most nem ez az elvárás a mai világban. Tudom,hogy szinte majdnem minden nő dúsabb hajat szeretne mert tényleg szép, de sajnos nem mindenkinek adatik meg. Ilyen szempontból már a természetes bőrszín is ciki, vagy ha valakinek barna szemszíne van...Nem? Ezek a te saját adottságaid, nem kell szégyellni őket, Te így születtél és kész. Hogy elfogadod-e vagy sem, az a te döntésed. Ha nem fogadod el, egy életen keresztül ezen fogsz rágódni...Ami hidd el , nem a legjobb megoldás!

Ne akarj más milyen lenni, előszőr fogadd el magad és hidd el ha te elfogadod magad más is elfog!

A vasalást meg jobb, ha elfelejted mert szálkásodni és töredezni fog tőle még jobban a hajad és nem lesz fényes sem, és egészséges sem a hajad.Úgyhogy jobb, ha átállsz valamilyen másik módszerre. :S

Inkább szárítsd úgy a hajad, hogy lehajolsz és lentről szárítod.

Biztos,hogy nem olyan durva a hajad mint ahogy te írod. Mindenki felnagyítja a saját 'tökéletlenségének' a hibáit. De sokszor ez a tökéletlenség inkább előny, mintsem hátrány. Én jól érzem magam,hogy nem vagyok tökéletes.

Ha végképp nem akarsz lemondani a hajvasalóról akkor vegyél hővédő spray-t.

:)

2011. márc. 19. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mi nem látunk, nem tudjuk megmondani hogy hülyén néz-e ki vagy sem... nézz a tükörbe, ha cikinek érzed akkor inkább hanyagold.
2011. márc. 19. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, én csak azért írtam, mert saját magamból indultam ki, mert nekem annyira kevés van már, hogy a fejbőröm több ami kilátszik, minta a hajam!Igaza van az egyik hozzászólónak, nem tudjuk, neked hogy áll, meg milyen, mert nem látjuk
2011. márc. 19. 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár azt hiszem, kicsit félreértettetek. Nem akarok más lenni, és nem azt tartom cikinek, amilyen vagyok.

A hajszárítós-dúsítós módszert már próbáltam. :)

Egyszerűen csak arról van szó, hogy néha kényelmesebb kivasalni a hajamat, és kíváncsi voltam, hogy ez inkább hátrány-e a vékony szálú hajjal megáldottaknak :D Mert elvileg az arcformámhoz, meg úgy általában nekem illik az egyenes haj, de sokkal jobban is látni, ha ritka :S Viszont ha göndören hagyom, akkor száraz, ápolatlan, nehezen kezelhető...

2011. márc. 19. 12:29
 7/13 A kérdező kommentje:

12:28, aki elsőnek is írt :)

Nekem nem pont úgy ritka a hajam, mint ahogy te leírtad a sajátodat, szóval a fejbőrömön is látszik, meg minden. Simán csak kevés van belőle. Ha copfba fogom, annyi az összes, mint mások hajából egy kis rész...

2011. márc. 19. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem ciki, csak hülyén néz ki. 'Lenyalt borjú' effekt.
2011. márc. 19. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem sem ciki, csak nem túl szép. Nem szoktad hullámosítani vagy göndöríteni? Attól többnek látszik.
2011. márc. 19. 12:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Bocsi újra, ha rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

Nem lenyalt, mert ha ki is vasalom, feltupírozom és nincs lelapulva. Nem lapos, hanem ritka és kevés.

2011. márc. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!