Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem szeret nyalni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szeret nyalni, de én szeretem, így is lehet jó a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 10:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehetne, ha nem igényelnéd. De jogosan igényled, mert a kölcsönös orális kényeztetés ma már alapja a jó szexnek. (Nem mindig volt így, vallásosok ma is kevésbé nyitottak rá, pl. USA legtöbb államában is 1970-es évekig férfi-nő közti orális szex bűncselekménynek számított.)
2014. febr. 2. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:

-Hosszú távon gond lesz!

-Szőrös a nunid...

-Büdös...

-Prűd....

2014. febr. 2. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A nyalástól még sosem élveztél el? Ajjaj. Akkor ne próbáld ki. Tapasztalatom szerint nagggyon szeretik a lányok és ha rákapsz, biztosan igényelni fogod a párodtól, aki így nem sokáig rúg majd labdába....
2014. febr. 2. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem nagyon szereti, de azért megteszi, az még nem olyan nagy gond.

De ha nem is csinálja, míg te neki igen vagy neked ez nagyon jól esne és vágysz rá, akkor igen is lehet gond a kapcsolatban. Hisz eltérőek az igények, a vágyak, ami ki fog előbb-utóbb jönni.

És hogy miért nem szereti? Ennek csak ő tudja megmondani az okát. Lehet hogy túlságosan is benedvesedsz és azt nem szereti, vagy nem jó ott az íz, esetleg nem szőrteleníted...vagy alapvetően ő ezt nem szereti csinálni és nem veled van a gond.

Nekem a párommal szerencsém volt, hisz mind a ketten kölcsönösen csináljuk a másiknak orálisan is, sőt, a párom még a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy neki nem is kell olyan nő, aki nem elégíti ki orálisan. És hogy őszinte legyek, nekem sem kellett volna olyan pasi. Mi így gondolkodunk mindketten, ezért nálunk ez sosem volt gond.

De ha te így a párod meg úgy gondolkozik, abból igen is lehet elégedetlen szexuális élet, abból pedig vita, veszekedés, stb...

2014. febr. 2. 11:24
 15/21 A kérdező kommentje:

nem,csak jó volt,de mondom, az se sokáig,talán görcsölök mindig,h ott matat a pasi.

azt mondta, hogy ha nagyon szeretném megteszi, vajon milyen lehet az?? :))

egyébként nem velem van a gond,mert még nem is feküdtünk le,csak beszéltünk a témáról.

2014. febr. 2. 11:25
 16/21 anonim ***** válasza:

"egyszerűen csak nem szereti. én meg lenyelni nem szeretem. de azért a kettő között van különbség. "

Ha belegondolsz akkor a nyalással liter számra "nyeli" a leved. Te meg pár cseppet nem szeretsz, szóval ezen is gondolkodj kicsit.

Köthetnétek kompromisszumot. De csak olyat, ami senkinek sem kellemetlen.

2014. febr. 2. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:

13as vagyok.

Görcsölsz, amikor ott matatnak???? Egy jó partnerrel nem görcsölnél, hidd el. Sőt, még jobban ellazulnál.

Hát, nem tudom. Lehet a dolgot szépíteni, hogy így, meg úgy, nem szereti, de megteszi, de hidd el, idővel ez feszültséget szül. A kiegyensúlyozott szex nem elégséges, de alapfeltétele a kapcsolatnak.

Nem igazán értem, de ha még nem feküdtetek le, akkor próbáljátok ki, aztán úgyis kiderül.

2014. febr. 2. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Na de kéremszépen... Nem tudom, a többiek miről írogattak, de...

Hát te vagy itt a kapcsolat egyik fele, nem mi. Te tudod, hogy te mennyire igényled a nyalást, neked ez mennyire létfontosság. Na mennyire? Erről nem is írtál semmit, így miként vársz érdemleges választ?

"de én szeretem"? Ja, én is szeretem, de meg tudnék lenni nélküli, mert aaanyira nem hoz lázba.

Ellenben igénylem a kézzel való izgatást, ujjazást, sokáig, hosszan. Te hogy vagy ezzel? A pasi hogy van ezzel? Vagy mennyire lesznek eltolódva az arányok? Te fél órát szopod, ő 5 percig simogat? Na szerintem ez az undorító, majd ezt ne hagyd. De ha ő is ugyan úgy oda teszi magát, csak nem nyal, akkor szerintem az nem gond. De ez már megint az én hozzáállásom, lehet neked akkor is kellene a nyalás is....

Szóval majd meglátod.

2014. febr. 2. 12:07
 19/21 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy meg vagyok-e nélküle. régebben nem szerettem,de a legutóbbi kapcsolatomban sokat kísérletezgettünk,hogy hogy is lehetne nekem jobb. kezdett elég jó lenni,de még mindig nem az igazi. viszont azt nem tudom elképzelni, hogy teljesen kihagyjam a repertoárból.

szeret simizni,nincs benne hiány,és mindenhol mással csókolhatna csak ott nem. ez így már jobb arány,nem? :)

2014. febr. 2. 13:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondom hogy az a lényeg, te miként éled meg.

Nekem hiába rossz arány, ha neked rendben van, és nekem hiába hangzik csodásan, ha te nem vagy elégedett vele.

2014. febr. 2. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!