Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te lenézed a nőket (felületesnek, butának tartod-e a többségüket) vagy sem?
"A baj az, hogy az ilyenek nézik le legjobban a másikat ráadásul, mert azt hiszik magukról, hogy valami díjak amit ki kell érdemelni."
Nem ők hiszik, te hiszed ezt. Ezek szerint lehet díjak vagyunk? :)
"Nem ők hiszik, te hiszed ezt. Ezek szerint lehet díjak vagyunk? :)"
Én azt tudom, hogy mekkora mocsok a magadfajta. :)
"Én a hímsonviniszta búzákat nézem le :) Nyugodtan lehet búzázni a mezőn, nem kell a nőkkel foglalkozni, úgy is tojnak rátok :)"
Én meg a hozzád hasonlót, akinek addig van csak nagy arca amíg egy "alfakan" fel nem csinálja, aztán lelép.
Egyből lejjebb szoktátok az igényeiteket adni utána! :)
" amúgy a pasik is borzasztóan viselkednek, sokkal rosszabbak és veszélyesebbek mint a nők. Nincs bennük emberi érzés, csak a hatalomvágy, a kinek nagyobb a háza/fsza, én vagyok a nagylegény mindenki hüle...stb... a sok általánosítgatás, komolyan mondom ha a pasik nem buták akkor nem tudom mik."
Szóval mindenről csak a "pasik" tehetnek igaz?
Azért kíváncsi lennék annak az okára, hogy sok nő miért is rivalizál annyira egymással, utálja egymást, már ha tudsz rá válaszolni egyáltalán, vagy ezt is rá nem húzod a hímekre mint ahogy most is. :)
Igazi férfi??? Te viccelsz?? Ki? A sok nárcisztikus vezető hadvezér kisebbségi komplexussal? A sok érzéketlen fax? A sok sok pszichopata vezető, politikus? Inkább ezek nem lettek volna, lett volna más helyette, nyugi.
Mondjuk Szent Györgyi Albertre azért nem haragszom...
"Azért kíváncsi lennék annak az okára, hogy sok nő miért is rivalizál annyira egymással, utálja egymást, már ha tudsz rá válaszolni egyáltalán, vagy ezt is rá nem húzod a hímekre mint ahogy most is. :)"
Azért, mert a nők egy része is buta, mert hímsoviniszták (még mindig). Ha igazi nők lennének, lenne egészséges önbecsülésük és összetartanának a többi nővel. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!