Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő akinek a párja, férje meghízott és változott a szex minősége?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta vagyunk együtt és soha sem volt gond sem a szex mennyiségével,sem a minőségével,kb:fél éve új munkahelye lett a páromnak és hiába csomagolom az egészséges ételt,ő kiegészíti édességgel,cukros üdítővel,legalább 10kg-ot hízott,hozzá teszem soha sem volt sudár de én így szerettem meg. A gondom az,hogy szex közben nem olyan érzéseim vannak mint régen,zavar a pocakja,meg,hogy hallom ahogy kifullad,ő tökéletesen elégedett velem,de nekem már hosszú ideje nem sikerült a csúcsra jutni.Próbáltam megbeszélni vele,hogy kicsit fogynia kéne,nekem is nagy igényem lenne az együttlétekre,de úgy látom elereszti a füle mellett a szavaimat.Hűséges típus vagyok és nem kacsingattam soha félre.Van valami ötlet,hogy lehetne ezt megoldani?
2014. jan. 30. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Közös sport
2014. jan. 30. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ez alól kibújik,mindig azt mondja,hogy most fáradt.

Nekem meg már így is sok az edzés.

2014. jan. 30. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Naponta 100-200 felülés hamar segít elveszteni a hasat, és mindez nem tart 15-20 percnél tovább. Persze figyelni kell a fokozatosságra, mert, ha először igen nagy izomláza lesz, akkor valószínű, hogy többet nem fogja csinálni. Valamivel vedd rá, de az ne zsarolás legyen.
2014. jan. 30. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy lefogy vagy nincs kufirc.
2014. jan. 30. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért a #4es az zsarolás a javából. Én pasi vagyok, és az egyetem végén ismertem meg a feleségemet. Az első 2 évben felszaladt rám vagy 15 kiló, valószínű szintén a melótól. Igazából a pasinak kell belátnia, hogy ez így nem jó, és tennie kell valamit érte, valahogy le kell ülnöd vele beszélni, hogy ez így nem jó, és hogy nem tesz jót az egészségének sem.

Én az utóbbi 2 évben kezdtem el rendszeresen sportolni, nagy nehezen találtam valamit ami tetszik is, nekem a kettlebell jött be, a pocakom meg megy lefele.

Mindenképpen meg kell értetned vele, hogy nem egészséges, hogy van rajta több mint 10 kiló plusz súly, és azt is a tudtára kell adnod, hogy így nem élvezed annyira a szexet.

2014. jan. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!