Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be az EGÉSZ huszonéves női korosztályt válogatós, pénzéhes, flegma, buta pi*ának?
Szép számmal vannak nem ilyenek köztük, sőt, inkább a többség normális, mégis az ilyenek alapján általánosan lehúznak mindenkit egyes férfiak...
Egyáltalán nem olyan ritka közöttük a ténylegesen normális, barátnőnek való lány, nagyon sokan még csak nem is foglaltak, hiába hivatkoznak erre a másik nemből...
19:01
gondolom ugyan ezeket kell a pasinak is villantania, ahhoz hogy szóba állj vele. pl sima szakmunkással ki 25 éves létére a szüleivel él számot se cserélsz...
# 23
Nekem az a fontos, hogy normális legyen, férfi legyen a talpán és intelligens legyen. Legyen normális munkahelye, enyni. Szakmunkások között kevés az intelligens, ha innen nézzük, akkor valóban nem állnék vele szóba.
# 19:
Félreértés ne essék, nem akarom eltartani a nőt és nem várom el, hogy eltartsanak. Csak amikor én kezdő mérnökként számíthatok egy nettó 160k-s fizetésre jóindulattal és ha feltételezzük, hogy a barátnő dupla ennyit keres, arra is számítani lehet, hogy az igényszint különbözni fog.
Jó példa, hogy kelleni fog neki az évi egyszeri nyaralás, amiben én nem biztos, hogy részt tudok venni. Ha pedig felajánlja esetleg, hogy kifizeti nekem, az pedig megalázó. Így értettem...
ha olyan szép számmal vannak mutass nekem csak egy párat legyél kedves
gondolom azért állítják be így mert ÍGY VAN
persze van kivétel de olyan mint a fehér holló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!