Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják be az EGÉSZ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják be az EGÉSZ huszonéves női korosztályt válogatós, pénzéhes, flegma, buta pi*ának?

Figyelt kérdés

Szép számmal vannak nem ilyenek köztük, sőt, inkább a többség normális, mégis az ilyenek alapján általánosan lehúznak mindenkit egyes férfiak...

Egyáltalán nem olyan ritka közöttük a ténylegesen normális, barátnőnek való lány, nagyon sokan még csak nem is foglaltak, hiába hivatkoznak erre a másik nemből...

2014. jan. 30. 18:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Na, újabb rinya.... "nem érezném magma férfinak mellette", de bakker, ha meg nem így lenne, akkor az lenne, hogy a nő a pénzéhes, és húzzon már el dolgozni... ufff de elegem van belőletek :D
2014. jan. 30. 19:13
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak az a réteg ilyen szűk és nehéz belőle találni valakit, akik a kérdésben leírt és a normális, de "önálló" lányok között vannak?
2014. jan. 30. 19:14
 23/32 anonim ***** válasza:

19:01

gondolom ugyan ezeket kell a pasinak is villantania, ahhoz hogy szóba állj vele. pl sima szakmunkással ki 25 éves létére a szüleivel él számot se cserélsz...

2014. jan. 30. 19:15
 24/32 anonim ***** válasza:

# 23

Nekem az a fontos, hogy normális legyen, férfi legyen a talpán és intelligens legyen. Legyen normális munkahelye, enyni. Szakmunkások között kevés az intelligens, ha innen nézzük, akkor valóban nem állnék vele szóba.

2014. jan. 30. 19:19
 25/32 anonim ***** válasza:

# 19:

Félreértés ne essék, nem akarom eltartani a nőt és nem várom el, hogy eltartsanak. Csak amikor én kezdő mérnökként számíthatok egy nettó 160k-s fizetésre jóindulattal és ha feltételezzük, hogy a barátnő dupla ennyit keres, arra is számítani lehet, hogy az igényszint különbözni fog.

Jó példa, hogy kelleni fog neki az évi egyszeri nyaralás, amiben én nem biztos, hogy részt tudok venni. Ha pedig felajánlja esetleg, hogy kifizeti nekem, az pedig megalázó. Így értettem...

2014. jan. 30. 19:32
 26/32 anonim ***** válasza:
24%
mert a nők többsége pénzéhes iskolázatlan ostoba kis ku*rva. már elnézést a csípős kifejezésekért.
2014. jan. 30. 19:50
 27/32 anonim ***** válasza:

ha olyan szép számmal vannak mutass nekem csak egy párat legyél kedves

gondolom azért állítják be így mert ÍGY VAN

persze van kivétel de olyan mint a fehér holló

2014. jan. 30. 20:14
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan általánosítás, hogy minden pasi egy f@sszopó köcsög, akik csak kihasználják a csajokat és dobják őket. ÁLtalánosítás.
2014. jan. 30. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan férfi aki valamikor is buta piának hívta volna a nőket.U.I : a férfiak szeretik a piat aranyom szóval nem kell félni.
2014. márc. 2. 11:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Jó kis csata alakult ki! Ez mondjuk nem meglepő, mert akinek kellemetlen tapasztalatai vannak,azok megmaradnak benne.
2014. márc. 2. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!