Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a huszonéves nőket is csak leginkább a férfiak külseje érdekli?
általában a tizenéveseknél kevésbé számít a külső,bármennyire is meglepő.
rengeteg nagyon szép lányt látok tényleg csúnya fiúval.
rengetegen a kisfiús arcú,aranyos fiúkat keresek ebben a korosztályban.
és még a plűzacicák is inkább a divatos ruhákra/hajra,szövegre mennek,mint pusztán a kinézetre(alak.arc)
ezzel szemben a huszonéves lányokat már tényleg csak ez érdekli.milyen izmos és kidolgozott a tested,mennyire vagy jóképű és férfias(itt már kiesnek a kifiús arcú és csúnya fiúk is)
ami nevetséges még,hogy folyamatosan valamelyik idióta ideáljukat keresik mindenhol,pl.egy zenekar énekese,sorozatban/filmben szereplő színész,tehetségkutató zsűrije stb. stb.
tizenéves koromban rengeteg barátnőm volt,mostanra semmi.
egyáltalán nem vagyok egy adonisz és sajnos téves az az állítás,hogy huszonéves korban már nem a külsőre mennek a nők...óriási tévedés!
igazad van kérdező.
rendkívül kevés olyan fiú/férfi van,aki nem fürdik napi szinten(vagy akár naponta többször is),nem ápolja a haját/fogait rendszeresen,nem használ semmiféle illatosítószert,nem borotválkozik,nem öltözködik normálisan stb. stb.
de ez mind mellékes,ha nem vagy magas,izmos és jóképű.és ebből mindhárom feltételnek teljesülnie kell.
mert például én hiába vagyok magas és viszonylag izmos is,ha az arcom nem az a tipikus férfias/jóképű pasis,akiket a reklámokban látnak a nők.
Sosem a külsőt nézem,szóval nem kell általánosítani!Belső értékei legyenek rendben,+ legyen kisugárzása!
Engem a külső csak annyira érdekel,hogy ne legyen tőlem is alacsonyabb (én is törpe vagyok),és ne legyen hájas!Az ha van mit fogni rajta az nem para,de érezzem már azt,hogy megtud védeni ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!