Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be az EGÉSZ huszonéves női korosztályt válogatós, pénzéhes, flegma, buta pi*ának?
Szép számmal vannak nem ilyenek köztük, sőt, inkább a többség normális, mégis az ilyenek alapján általánosan lehúznak mindenkit egyes férfiak...
Egyáltalán nem olyan ritka közöttük a ténylegesen normális, barátnőnek való lány, nagyon sokan még csak nem is foglaltak, hiába hivatkoznak erre a másik nemből...
De gondolom az nem fura egyáltalán kedves kérdező, h 10-ből 9 pasi ugyanolyan negatív tapasztalatokkal, ugyanolyan sztorikkal bír, mint amiről épp próbálsz minket lebeszélni.
Sajnos ez az igazság, a huszonéves lányok nagyon válogatósak lettek, van aki csak a legmacsóbb pasival hajlandó találkozni, valaki csak azzal akinek autója van, vagy pénze.
Rengeteg pasi is van olyan, aki úgymond átlagos, nem akarja kihasználni a lányokat, csak egy szép kapcsolatot szeretne, de érdekes mód ez a legtöbb csajt nem érdekli.
Egy közmondással válaszolnék a lepontozóknak és neked is kérdező:
"Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél." Ha minden olyan szép és jó lenne, nem rinyálna itt és máshol rengeteg fiú/férfi.
Szerintem felesleges ezen vitát nyitni. Én is ismerek sok normális, barátnőnek való, stb... lányt (teszem hozzá én is az volnék), de egyszerűen az ilyen vitatkozásnak nem látom értelmét. Akik meg vannak róla győződve, hogy flegmák, buták, stbstb... vagyunk, azok így járnak. Én speciel nem fogom senkinek se bizonygatni az ellenkezőjét. Ezen az oldalon meg ennek végképp nem, hiszen név nélkül, személytelenül mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva, hogy miben mennyire mond/ír igazat.
De kedves kérdező, akinek nem inge, nem veszi magára. Ráadásul akik az általad említett állásponton vannak, azoknak ha most rögtön mutatnál is egy ilyen kedves, rendes lányt, akkor se vallanák be, hogy ilyenek léteznek. Nem kell velük foglalkozni.
20/L
Az éremnek két oldala van.
Huszonéves nő vagyok, nemrég diplomáztam, jó munkahelyem van, külön élek, saját kocsi. (Önerő, szülők nem tudtak soha támogatni). Értelmes vagyok, kedves és csinos, de nem vagyok beképzelt sem válogatós.
De kevés partnerem volt eddig, mert a férfiak általában félnek tőlem. Nem mernek kezdeni, mert úgy érzik, azzal hogy megteremtem magamnak a saját megélhetésemet és biztosítok magamnak egy színvonalamat, rájuk már nincs is szükségem, mert nem kell engem eltartani. Kevés oylannal találkoztam, aki normálisan gondolkodott ezzel kapcsolatban. Nem könnyű, az biztos.
Az ide írok 90%-ára gondoltam, nem a világon élő férfiak 90%-ára. Nyilván nem szingli mindenki az országban, de ettől függetlenül rengeteg olyan pasi van, akiknek ugyanaz a tapasztalata, pedig az ország különböző területein laknak.
Vagy itt egy példa. 19 voltam, amikor az első barátnőmet megismertem. Most 27 vagyok, mindig volt barátnőm, a leghosszabb egyedüli időszakom 2 hónap volt. Mindig találtam egy lányt, aki tetszett, aki átlagos volt mondjuk így, és lehetett szeretni. Most féléve vagyok egyedül, és ezalatt az idő alatt 2 olyan lányt találtam, aki tetszett, pedig nincsenek nagy igényeim. Ebből az egyiknek volt barátja, a másiknak meg nem voltam elég jó.
Sajnos a világ fokozatosan változik, és most nem csak a csajokra értem. Néha elszörnyülködöm, hogy mi számít manapság szépnek, és "menőnek". Pedig én sem vagyok öreg. Vagy hogy a fiatal tinik már lassan az óvodában elkezdik a nemi életüket.
Szal csak azt akartam kifejezni, h nem mindig a lány a hibás, hanem inkább a világ, ami elkorcsosult körülöttünk.
# 15:
Ha feltételezzük, hogy a húszas korosztály "férfi" tagjai között is kevés a normális, akkor máris megvan a válasz a kérdésedre... tudod, zsák a foltját effektus.
Egyébként nem kell mindig azt hinni, hogy tapasztalat nélkül pufogtatunk. Nekem konkrétan fél éve lett vége egy olyan kapcsolatnak, aminél a végén csak kapkodtam a fejemet. Mintha tök más lánnyal kezdtem volna el járni és kiderült, hogy 2,5 éven keresztül kvázi megvezetett. Azóta pedig akinél a próbálkozás fázisáig eljutottam, sorra olyan dolgokat csináltak, amik nem értelmes emberre vallanak. Kicsit már félelmetesnek tartom egyébként a butaság mértékét.
# 16:
Én is most fogok diplomázni, viszont sajnos közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Még nincs normális állásom és ha végzek, itthon nem is biztos hogy lesz. Engem konkrétan megijesztene egy olyan lány, akinek már jól kereső állása van és létező egzisztenciája... Nem érezném férfinak magam mellette.
Amit leírtál, az totál igaz. Sajna én nem vagyok diplomás pasi, csak egy felsőfokú képzést végeztem el logisztika területen. Néha keresgélek társkeresőn, és engem is elriaszt, ha a lánynak diplomája van, saját autója stb. Olyankor azt érzem, h nem tudok neki mit nyújtani, és egy idő után attól félnék, h ő irányítana úgymond. Szerintem ezzel a legtöbb pasi így van. Persze tudom, h a szerelem nem a pénzem és a javakon múlik, de valamiért mindig ez jön elő bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!