Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják rám néhányan (sokszor) hogy meleg vagyok? 14/f
azért néznek melegnek mert
1 páva vagy
2 úgy viselkedsz
3 tényleg az vagy
növessz pö.csöt kis pö.csös
Szia! :)
Nekem is vannak (a leírások alapján) ilyen ismerőseim. De ők sem azok. Valaki ilyen. Fogadja el a világ. Könyörgöm. -.-' Sajnos sokan vannak ilyenek akik csak külsőről ítélnek. Nekem pl. van olyan, hogy utcalányoznak rám, mert szimplán nem kedvelnek(pedig nem vagyok ilyen). Ne törődj velük. Én is ezt csinálom. De sajnos ilyenek az emberek. Más vagy? Oké, akkor téged pécézünk ki és szivatunk.
Én pl. simán megmondom, h fiú vagy.
Hááát..., remélem segítettem valamit.
Írj privit és akkor megbeszéljük. Oki? :)
Azért,mert azt hiszik,hogy a melegek lányosak.
Itt a példa rá,hogy egy heteró is lehet lányosabb alkat.
Melegek között is vannak,akik férfiasak,sőt ők vannak sokan.
Mindenki olyan amilyen,az a természetes ha úhy viselkedünk,ami a lényünkből fakad.
Amikor direkt odafigyelsz olyan dolgokra,hogy elnyomd azt,amilyen vagy,vagy másmilyennek tűnj,az beteges,mivel az egy szerepjáték.
Nem vagy átlagos,ennyi.Sajnos még mindig ott tartunk,hogy annyira buta,tájékozatlan a társadalom,mint 10 éve,amikor én voltam 14 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!