Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják rám néhányan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják rám néhányan (sokszor) hogy meleg vagyok? 14/f

Figyelt kérdés
Magamról:ami utálok:foci,kézi labda,kosár labda,félelmetes filmek,fiús játékok amit szeretek:pakolgatni a hajamat,lányokkal beszélgetni. Masok:Neha lányosan beszélek félek kötelet mászni stb sportok

2014. jan. 29. 22:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha valami oknál fogva Robinak hívnak, nincs több kérdésem.
2014. jan. 29. 22:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem annak hívnak.
2014. jan. 29. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

azért néznek melegnek mert

1 páva vagy

2 úgy viselkedsz

3 tényleg az vagy

növessz pö.csöt kis pö.csös

2014. jan. 29. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ary lehetsz:-)
2014. jan. 29. 23:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják rád, mert sokan azt szeretnék hogy meleg legyél ^^
2014. jan. 30. 13:01
 16/21 anonim válasza:
86%

Szia! :)

Nekem is vannak (a leírások alapján) ilyen ismerőseim. De ők sem azok. Valaki ilyen. Fogadja el a világ. Könyörgöm. -.-' Sajnos sokan vannak ilyenek akik csak külsőről ítélnek. Nekem pl. van olyan, hogy utcalányoznak rám, mert szimplán nem kedvelnek(pedig nem vagyok ilyen). Ne törődj velük. Én is ezt csinálom. De sajnos ilyenek az emberek. Más vagy? Oké, akkor téged pécézünk ki és szivatunk.

Én pl. simán megmondom, h fiú vagy.

Hááát..., remélem segítettem valamit.

Írj privit és akkor megbeszéljük. Oki? :)

2014. jan. 30. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
sz*rd le őket, sok kiüresedett nulla aki ezen rugózik, ha meleg vagy akkor meleg vagy és?? 21 század... amúgy meg élj, viselkedj úgy ahogy jól esik főleg hogy nem is bántasz vele senkit max pár beképzelt idiótát őket meg tényleg f*sd le nyugodtan úgy is csak azoknak a véleménye fog számítani az életben akik közel állnak hozzád :)
2014. jan. 30. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
2014. jan. 30. 18:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lányokat szereted, minek érdekel egyáltalán, hogy mit mondanak? :D Pár nyomorék miatt nem érdemes megváltoznod, egyébként is, ha látják, hogy sok barátnőd van/volt, majd leszoknak róla, hogy ezzel szekáljanak...
2014. febr. 1. 03:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert azt hiszik,hogy a melegek lányosak.

Itt a példa rá,hogy egy heteró is lehet lányosabb alkat.

Melegek között is vannak,akik férfiasak,sőt ők vannak sokan.

Mindenki olyan amilyen,az a természetes ha úhy viselkedünk,ami a lényünkből fakad.

Amikor direkt odafigyelsz olyan dolgokra,hogy elnyomd azt,amilyen vagy,vagy másmilyennek tűnj,az beteges,mivel az egy szerepjáték.

Nem vagy átlagos,ennyi.Sajnos még mindig ott tartunk,hogy annyira buta,tájékozatlan a társadalom,mint 10 éve,amikor én voltam 14 éves...

2014. febr. 1. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!