Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz, hogy fiús kinézetű leszbikus lányoknak nőies kinézetű lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Én idáig úgy vettem észre, hogy ha egy nő a saját neméhez vonzódik és mondjuk ő fiúsabb mint a többiek akkor ő a nőiesebb nőkhöz vonzódik.Nem tudom miért, de szerintem itt jelenik meg náluk az "ellentétek vonzzák egymást" dolog, azaz a kinézetben.Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek a fiúsabb kinézetű leszbikus lányok milyen arányban vonzódnak a hasonló kinézetű egyedekhez?2014. jan. 29. 19:09
11/17 anonim válasza:
Lopott cikk és az egész egy fordítás, de azért igenis létező típusok.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, van köztük bőven ami felel a kérdésemre! :)
2014. febr. 4. 16:13
13/17 anonim válasza:
Ez nagyon is igaz,amit megkérdeztél...szerintem a leszbikus lányok,azért fiusak,mert ők is szeretnének a másik nemhez tartozni(ez a levonásom).A leszbikusoknak nő kell,van olyan is,aki a 'hozzá hasonlókat'szeretik,de ez teljesen egyénfüggő.Én például,olyan közepes vagyok(nem olyan fius,de nemis lányos tipús).És nekem is a fiusabb lányok jönnek be.
14/17 anonim válasza:
Előző: azokat akik a másik nemhez akarnak tartozni, transzexuálisnak hívjuk.
16/17 anonim válasza:
Szia én biszex vagyok az excsajom akivel jelenleg is kavarunk fiús leszbikus és eléggé igaz hogy a lányos gádzsikra bukik amugy ezt több leszbi ismerősömnél is láttam hálistennek :333 De van pár olyan leszbikus meg biszex ismerősôm, hogy lányosként a lányos leszbikre biszexekre gerjed! 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!