Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz, hogy fiús kinézetű leszbikus
lányoknak nőies kinézetű lányok tetszenek?
Eleg sokszor igy van. Fiusabbak a noiesebbeket keresik.
2014. jan. 29. 19:46
szia. én pl fiús vagyok és a lányosak tetszenek, de ez nincs így vagyis talán a fiús lányok körében jellemzőbb, de mondjuk egy lányos leszbi ugyanúgy vonzódhat egy lányos leszbihez... elég sok ilyennel futottam már össze :) azért tény hogy a fiúsak körében kevesebb az hogy a fiús tetszik neki de miért ne? nekem is volt már hogy fiúsabb lány is bejött :)
2014. jan. 29. 20:49
Lányos vagyok és csakis a hozzám hasonlók jönnek be. A pasi imitátorokhoz nem is értem hogy vonzódhat bárki.
2014. jan. 29. 22:29
nagyon sok séma és sztereotípia alakult ki, és valamilyen szinten hasznosak a korlátok, hogy meghatározd magad, de én nagyon nem szeretem az ilyen ténymegállapításokat, hogy ált. kinek mi/ki tetszik... mindenkinek saját ízlése van, nem feltétlenül kell meghatározni.
amúgy kérdező, ha érdekelnek a sémák, akkor egy leszbi bloggernek tudom ajánlani az egyik bejegyzését :)
leszbikus-vagyok.blog.hu/2013/11/17/leszbikus_semak_a_vicckategorian_belul
illetve pár másik bejegyzésben is boncolgatva van a téma :)
2014. jan. 29. 23:49
Középszerű vagyok. Ha kell, akkor nőies vagyok, fiús semmiképp, csak laza. Amúgy viszont inkább domináns a fellépésem és azt hiszem pont ez vonzza a nőies lányokat. :) Nekem mindegyik barátnőm nőies és kifejezetten vonzó (a pasik számára is) nő volt. Pedig én nem vagyok velük egy kategória külsőre úgymond. :)
2014. jan. 30. 12:39
megesik, hogy így van. Viszont egyáltalán nem biztos, mindenkinek a saját ízlése a mérvadó.
Én nőies vagyok, és a barátnőmnek is szép hosszú haja van, és ő sem valami nagyon fiús^^
De nekem speciel előtte nagyon bejöttek a tomboyok is *bocsánat, megszoktam h így nevezem a fiús lányokat, tetszik ez a meghatározás, nem bántás:3* és a fiúsabb lányok gyakrabban voltak ideáljaim, mint a lányosak. Aztán lányos csajom lett, de nem baj, így talán még szebb^^
A fiús leszbikus lányok hmm.. ami biztos hogy közös bennük, az az hogy tetszenek nekik a lányok:3 és minden lányban van nőiesség, nyírja akár kopaszra is a fejét^^
2014. jan. 30. 16:56
Hát nem tudom, én nagyon nőies vagyok, a barátnőm hozzám képest fiús, vagyis kicsit inkább olyan rockeres, nem kell azon gondolkodni, hogy ő most fiú-e vagy lány :D
2014. jan. 30. 22:57
8/17 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettek, mellesleg nem szeretek általánosítani, csak idáig ezeket vontam le és nem vagyok otthon e témában azért gondoltam, hogy többet érdeklődök e felől!
egyébként miért kérdezted? :)
2014. jan. 31. 20:11
Nem vagyok butch, de fiúsnak mondanám magam (vagy inkább sportos/deszkás stílus, rövid, de nem tüsi, divatos hajjal). A "pasiimitátorok" nekem sem jönnek be, de nem tudnám megmondani, hogy a lányos, szoknyás, topánkás vagy a belevaló, lázadós, sportos, kócós (azaz magamfajta) csajok jönnek be jobban. De ha csak egyet választhatnék, lehet inkább a második, a fiúsabb lenne az...
2014. jan. 31. 20:53
Kapcsolódó kérdések: