Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen gyakran szólítanak le az utcán? Hogy reagáltok? és hogy ez a fajta ismerkedés bejön e nektek?
már jóideje nem szólított le senki.
A reakcióm helyzet függő. Ha sietek akkor nem állok le vele trécselni.
Ha van időm, akkor elbeszélgetek vele. Bár úgy a legnehezebb, beszélgetésbe elegyedni valakivel, hogy úgy jön oda, hozzád, hogy "szia, tetszel!"
Engem még soha nem szólított le senki, max rámmosolygott. Az jól esett és vigyorogtam utána. Egyébként nem tudom, hogy reagálnék.
22L
Konkrét ismerkedési szándékkal egyetlen egyszer jött oda valaki az utcán. Én kissé megijedtem, mert a párbeszéd valahogy így kezdődött, kiemelem az ijesztő részt?:) Tehát:
fiú: Szia
én: Szia
fiú: RÉGÓTA FIGYELLEK és most szeretnélek jobban megismerni. Randiznál velem?
én: Köszönöm, nagyon kedves vagy, de nem.
Mire ő tovább erősködött, de nekem továbbra sem volt kedvem ismerkedni vele. Nem figyelhetett elég alaposan, mert akkor látta volna, hogy van barátom.
Egy jó tanács, fiúk! Soha ne szőjétek bele a mondandótokba a "régóta figyellek" szókapcsolatot:D Nem a legjobb ismerkedős szöveg:)
Ha csak valaki barátságosan elkezd velem beszélgetni, azt szívesen fogadom. Ez többnyire akkor fordul elő, ha kutyával vagyok. A kutya összehozza az embereket:) Legutóbb hajnali 3-kor elegyedett velem szóba egy kedves, kutyás srác.
Amúgy nagyon szimpatikus kell legyen az illető, hogy ez a fajta ismerkedés bejöjjön nekem. De csak beszélgetni rendben van a dolog:)
Engem nagyon sűrűn szólítanak le. Barátságos vagyok, sokat mosolygok. Kedvelnek a pasik. Egyetlen egy sráccal lett folytatás-randi. Vele a mai napig találkozgatok. :)
34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!