Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik-e ez a srác?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi teszik rajta, ha nem, mi nem? (Nemet)/Kort írjatok. -inkább csajok válaszát várom :D

[link]

[link]

2009. dec. 5. 13:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Semmi különös... Nem mondom, hogy kifejezetten nem tetszik, viszont azt sem hogy igen. Esetleg ha félhosszú hajad lenne... :P

A testeddel kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem a többieknek igaza van, hiába edzel, ha nem eszel eleget és nincs minek beépülni. Az én barátom annyit zabál, mint egy ló, heti 2 alkalommal jár kondiba, viszot akkor nagyon megerőltetően. Ehhez képest gyönyörű szálkás a teste és hónapok alatt háromszor akkorára nőtt, mint te. Szóval hajrá azzal az étellel. És ne sok kicsit csinálj,mert az szálkásít, hanem keveset és nagyot.

2009. dec. 5. 15:54
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkinek azt mondani, hogy gyúrj még, azért mert értelmes választ nem tudtok adni. Írd azt, hogy nem tetszel, bocsi, mit kell állandóan gyúrásra ösztönözni az emberek? Főleg az első pár hozzászólóra gondolod. 16 éves lány mondja, hogy gyúrj. Nem semmi.

Mellesleg nekem (sem) jössz be, egyszerűen nem vagy az esetem, akkor sem, ha gyúrnál még. Bocs, ha megsértettelek.

19/L

2009. dec. 5. 17:02
 23/33 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocs a helyesírási hibákért, siettem, de gondolom érthető amit írtam.
2009. dec. 5. 17:04
 24/33 A kérdező kommentje:
ugyanmár, jobb, mintha egy álomvilágban élnék :P
2009. dec. 5. 17:44
 25/33 kolosszus22 ***** válasza:
15:54-nek, abban igazad van, hogy a kaja fontos, DE leírásod szerint a barátod heti 2szer jár csak edzeni és hónapok alatt 3szor akkora lett, nos lehet nem közölte veled, de több mint valószínű, hogy szteroidokat használ, max nem közölte veled. Ebben az esetben pedig nem kellene tanácsokat osztogatnod hidd el, én már jó pár éve benne vagyok a testépítésben és jobb ha az ember naturál dolgozik, hacsak nem versenyszinten akarja valaki csinálni!
2009. dec. 5. 17:55
 26/33 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a tested barki barmit mond. es ha meg 185 folott is vagy akkor megjobban XD a hajaddal viszont valamit kellene csinalni.
2009. dec. 5. 18:31
 27/33 A kérdező kommentje:
Ok, ahogy látom, a hajammal nagy baj van. Mit csináljak vele, nem mondanátok konkrét ötleteket?
2009. dec. 5. 18:34
 28/33 anonim ***** válasza:

nem jössz be de a tetőtér az tetszik:D

18/L

2009. dec. 5. 19:11
 29/33 anonim ***** válasza:
17:55: Ha nem érted a dolgok "mechanikáját", ne üsd bele az orrod. Heti 3 edzés megfelelő kajálás mellett tökéletesen elég a naturál tömegéléshez......
2009. dec. 5. 21:17
 30/33 kolosszus22 ***** válasza:

Utolsó, szerintem meg te ne üsd bele az orrod!

1,Heti 2 edzésről van szó

2,Pár hónap alatt nem fog senki 3X akkora lenni naturál testépítéssel.

2009. dec. 5. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!