Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik-e ez a srác?
Ha igen, mi teszik rajta, ha nem, mi nem? (Nemet)/Kort írjatok. -inkább csajok válaszát várom :D

Hát fiam még gyúrnod kéne!
Nekem nem nagyon jön be ez a "típus"!
10/talán 2
19/L

nemteccik..
szerintem is gyurnod kéne :S tul vékony vagy.
meg amugyse jönnek be az ilyenfajta fiuk mint te. 16/L

igaz fiú vagyok, de nem tudok elmenni emellett a kérdés mellett.
minek bohóckodsz a boxkesztyűvel?
az utolsó képnél rúgás után elestél? (csak mert rohadtul nem úgy tartod magad, ahogy kéne) bár ez adottság kérdése, túl merev vagy így nem megy rendesen a fejmagasságú rúgás.
szerintem több esélyed van a csajoknál, ha nem égeted magad ilyen képekkel, ha meg ezt az irányt választod vedd komolyan az edzést, ami nem csak abból áll hogy heti 2-3x lemész, hanem abból, hogy mellette lejársz súlyzózni, otthon csinálsz gyakorlatokat saját testsúllyal, és kijársz futni. meg rendesen eszel hogy ne legyél gebe.
ennyi

hát én még fiúként is azt mondom, hogy szexi XD
18f.

Nem nagyon jössz be, bocsi ...
Nekem kissé túl sötét a bőröd...
Meg úgy amúgy se, 10-es skálán 2

Miért pont ilyen képet raktál fel? Nem mindenkinek menő ez....Amúgy szerintem minden okés veled.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!