Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szerettek meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szerettek meztelenül lenni ha van rá lehetőség?

Figyelt kérdés

Van más is aki szeret meztelenül lenni? Otthon vagy esetleg máshol?

Én szeretek nagyon, egyszerűen jóleső érzés számomra, sokszor zavar a ruha. Ha tehetem otthon vagy a ház körül is így vagyok és így végzem a házimunkát. Sőt volt hogy egyszer nálunk a Bakonyban is kirándultam egyet csak úgy ruha nélkül:)

Nem vagyok szégyenlős de persze azért odafigyelek hogy szándékossan ne mutogassam magam

Hmm jöhetne már a jó idő:)

Ti hogy vagytok ezzel? 35/F

2014. jan. 28. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Otthon ha a párommal vagyok kettesben, akkor igen.Egyedül legalább egy melegítő van rajtam.Ellenben meztelenül alszom.

A nudista strand, vagy ha egyedül vagyok valami folyó, tó, tenger partján szintén nem kell a ruha.

Helyzetfüggő.

2014. jan. 28. 12:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Ithon szoktam mesztelenül lenni.
2014. jan. 28. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Itthon is és a nyaralóban is sokat vagyunk meztelenül. A párom nyaranta szokott a nyaraló melletti erdőben meztelenül futni reggelente.
2014. jan. 29. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Úúh utolsó azért csak óvatosan egyedül egy erdőben egy meztelen nő? Én ebben azonnal a veszélyforrást látom meg.
2014. jan. 29. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a párja férfi. Egy nőből nem nézem azt ki, hogy pucéran rohangásszon, mint egy sült bolond.
2014. jan. 29. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Aha mondassz valamit! :D Ez nem fordult meg a fejemben. Régi berögződés, amikor az interneten csak 1000 emberből 1 volt nő. :D Remélem akkor jó kondiban van a fickó. Ha rátámad néhány kiéhezett csöves, akkor meg tudja magát védeni.
2014. jan. 29. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, én is szeretek meztelenül lenni. Bár én ha tehetem, inkább a szabadban. Vetkőztem és sétáltam már erdőben, éjfél után semmilyen vagy nagyon enhye forgalmú úton városon kívül. Ha jött is egy autó, elbújtam az út melleti bokrokban. Tengerparton. Balatonon. De kocsiban is vezettem már meztelenül autópályán este. Sőt meg is álltam autópálya melletti pihenőhelyen, ahol nem volt senki. Meztelenül is szálltam ki a kocsiból elmenni a mosdóba. Aztán rájöttem, hogy legtöbb helyen van kamera a pihenőhelyeken, de nem lett belőle semmi gond. Régen suliban is meztelenkedtem az öltözőben utolsó órák után. De most is. Még a lányokéban is. Sőt, mostani fejjel is néha csak azért maradok bent melóban "túlóra" ürügyén, amikor 1 emelettel lejjebb már csak a portás van, hogy ledobjam a ruháim és az emeleten meztelenkedjek. 28/F
2014. jan. 29. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen a párom férfi, szerintem nem is akármilyen. Nem még eddig senki sem akarta megverni. Nem is sokan látták eddig szerintem meztelenül futni. Aki meg látta az eddig nem panaszkodott.
2014. jan. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!