Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek meztelenkedni? Ha igen, kik előtt
vállaljátok/vállalnátok fel magatokat?
Figyelt kérdés
Az előző postásos kérdés tett kíváncsivá. Én szeretek, bár baráton/barátnőn és a szüleimen (na meg persze orvoson) kívül más előtt még nem voltam, de nem is lennék.
Ti hogy vagytok ezzel?
Várom válaszaitokat a nemetekkel és életkorotokkal kiegészítve :)
Én szeretek, a leggtöbbször ha tehetem meztelenül vagyok. Így érzem jól magam. Meztelenül szoktam otthon meg néha a ház körül tenni venni. Sőt volt már hogy így kirándultam, olyan helyen ahol nem jár senki, ruha be egy hátizsákba aztán hajrá :) Nem vagyok szégyenlős nem zavar ha valaki meglát, de szándékosan nem mutogatnám magam. 35/F
2014. jan. 28. 10:33
22/34 anonim válasza:
Mi sokat vagyunk itthon, meg anyarallóban meztelenül. Így már fordult elő, hogy idegenek is megláttak meztelenül. Nem szoktam különösebben zavartatni magam, de nem is keresem az ilyen helyzeteket. Ha meglátnak hát meglátnak.
2014. jan. 28. 14:55
23/34 anonim válasza:
Igen, sőt volt hogy, ismerősnél meztelenül segítettem a házimunkában. Nincs ebben semmi rossz:)
2014. jan. 29. 09:58
24/34 anonim válasza:
Igen szeretek meztelenül lenni.
Ha tehetem nyáron jó időben sokat vagyok akár napokig is meztelenül.
Nem zavar ha valaki meglát
2014. febr. 2. 18:42
25/34 anonim válasza:
Bárki előtt.
2014. febr. 2. 21:59
26/34 anonim válasza:
János vagyok 30 éves BP-i férfi !% Én amúgy pár éve kezdtem meztelenkedni és pl az albérletben ahol lakok este meg hétvégén nappal is sokat vagyok úgy.. nem zavar ha pl a lakótársam bejön pedig lány.. nem vagyok senki elött szégyenlős szeretek bárki elött bármilyen szituban pucéran lenni!
2014. febr. 21. 08:38
27/34 anonim válasza:
Én a szabadban szeretek meztelenkedni amennyire csak lehet, biztonságos módon. De egyébként páromon kívül szerintem senki előtt nem lennék ruha nélkül, ha nem muszáj.
2014. febr. 22. 20:17
28/34 anonim válasza:
Évek óta csak nudista helyekre járok. Gyűlölöm a fürdőruhát és a fürdőruhás, szexizős, húsvásáros közeget. Tehát lényegében bárki előtt vállalom a meztelenséget, de ez nem jelenti azt, hogy arra is rátukmálom, és kényelmetlen helyzetbe hozom, aki erre nem kíváncsi. Nyilván a nudista strandon ez nem probléma.
Itthon is mindig meztelen vagyok, meztelenül alszom, max egy pólóban, gatya nélkül télen, de ha becsönget valaki, nyilván magamra kapok valamit, ált. egy törölközőt magamra tekerek. De szarul élem meg, ha hazajövök, és itt van valaki, aki miatt még órákig a ruhában kell lennem, és nem bújhatok ki belőle.
Ezt is most mezelenül írom az erkélyről, mert süttetem magam a tavaszi napsütésben. :)
2014. márc. 18. 14:37
29/34 Kqwert Gábor válasza:
Én szeretek meztelenkedni: ha tehetem, otthon mindig meztelenül vagyok. Néha a kertben is, bár oda azért belátni. Szaunázni mindig olyan helyre megyek, ahol meztelenül lehet. És szívesen járok Berénybe nudizni, csak sajnos nem nagyon van hozzá hasonló érdeklődésű (hölgy)társaság... Szívesen kirándulnék si erdőben, mezőben meztelenül egy hölgy társaságában, ha lenne hozzá bátor jelentkező. ;) (37/F)
2014. márc. 25. 11:01
30/34 anonim válasza:
Ma 11. órától meztelenül dolgozgattam, barkácsoltam az erkélyen (odasütött a nap), ez volt az idei első meztelenkedés. Nagyon jól esett. Ja és a szomszédasszony és a barátnői előtt vállaltam fel, mert olyan az erkélyünk, hogy pont beláttak hozzánk. Kint is beszélgettek egész de.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!