Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem veszitek észre, ha a barátnőtök hízott?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 23:08
11/12 WheneverYouWant válasza:
Van egy határ amíg nem vesszük észre.. 5 kiló. Aztán van egy határ mikor észrevesszük de udvariasságból nem szólunk. Aztán van egy határ mikor már ha megkérdezed azt mondjuk hogy " egy kicsit". és van az a pont mikor a kövér nős vicceket sütjük el és van a legteteje mikor már a barátok előtt is..:) Akkor kövér vagy:)
12/12 anonim válasza:
Nekem volt kövér barátnőm, 13 evésen gyerek szerelem, nem de ő úgy ismertem meg hogy kövér volt, nem zavart mivel én is az voltam koromhoz képest 20 25 kilóval több voltam, meg a lány is, suliba mentek a cukkolások, pl szerelmes háj zsákok, nem foglalkoztunk velük, hidegen hagyott a csúfolások, dagat voltam és kész, közvetlen jó barátok is el becéztek de nem rossz indulatból, így visza térve barátnőre, kicsit hízott, de nem volt bajom, akkor ez vonzott hogy főleg meztelen láttam, felnőttként vékony magas lettem, nem ítélem a kövér nőket csak, ma már jobban vonzanak a formás test alkatú nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!