Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar valakit, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar valakit, ha egy lány dohányzik?

Figyelt kérdés
Mert például, ha mentolos cigit szív, annak szaga sincs sok és a személyisége értékéből nem vesz el semmit, ha naponta 2-3 alkalommal rágyújt.

2014. jan. 27. 20:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha mértékkel csinálja engem még vonz is egy kicsit :)!
2014. jan. 27. 21:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Zavar a füst, a (száj)szag. Elviselem, ha dohányoznak körülöttem, de nem szeretem. Lánynál pedig végképp.
2014. jan. 28. 01:46
 23/27 anonim válasza:
Az ember személyisége értékéből levon???? Csak azért mert dohányzik. De miért gondolják sokan ezt? Ez bűn? Én csak 2 éve dohányzom, de már 40 elmúltam. Az előtt soha. Negatív hozzászólást légyszi ne írjatok! Én tisztelek attól függetlenül minden embert, akár dohányzik akár nem....
2014. febr. 1. 01:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Ilyen korban kezdted el? Ha eddig kibírtad minek? Vagy csak túl egészséges vagy, és valamibe meg kell halni? HIhetetlen..
2014. febr. 1. 12:15
 25/27 anonim válasza:

Szeméy szerint én szánalmasnak tartom a dohányzó embereket, nemtől függetlenül.

14 éves vagyok, négy évvel ezelőtt, amikor a legjobb barátnőm volt 13, ő cigizett, mert rossz társaságba keveredett (és természetesen ez nem mentség). Én akkor ismertem meg őt, amikor már űzte ezt a "hobbit". Valahogy sikerült leszoktatnom a dohányzásról. Persze, szeretem én őt, úgy, ahogy van, de azért zavart, hogy napjában 2-szer lementünk "dekkezni".

És hiába nem igaz, a dohányzás valóban az igénytelenség érzését kelti az emberekben.

Alapból, tapasztalatból mondom, hogy a cigizők nem azért szoktak rászokni a dologra, mert úgy érzik, nem tudnak anélkül élni, amit még soha nem is próbáltak! Hanem mert rossz társaságba keveredtek, ahol mindenki dohányzik, és nem akarnak kilógni/menőnek gondolják a dolgot. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem, mitől olyan menő, ha egy 12 éves kis takony ri**nc a buszmegállóban miniszoknyában szívja a cigit, úgy érezve, olyan nagy felnőtt.

Amúgy, kérdező, azt írtad, hogy azért cigizel, mert sokat dolgozol suli mellett. Nem értem az összefüggést.

2014. febr. 3. 09:59
 26/27 A kérdező kommentje:

18 vagyok, érettségi, szakmai vizsga, emellet dolgozok és ez elég sok stresszel jár, amit napi pár szál cigivel levezetek.

Nem vagyok rossz társaságban, legtöbb barátom szellemi szakmát tanul, mégis sokan dohányoznak.

2014. febr. 3. 21:01
 27/27 anonim ***** válasza:
a #4-essel értek teljes mértékbe egyet. én is dohányoztam nem egész 5 éven keresztül de abszolút undorító, letettem. lányba kifejezetten riasztó, nálam párválasztásnál szűrőfeltétel. ezzel meg nem vezetsz le semmit, simán eljárhatnál 20 percet futni valahova és azzal még nem is ártanál magadnak.
2014. márc. 30. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!