Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetek egy kis tanácsot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetek egy kis tanácsot?

Figyelt kérdés
Sziasztok:) örülnék, ha lenne valaki aki végig olvasná a storymat és elmondaná a véleményét. Az elmúlt hetek egy lány körül forogtak, ott kezdődött az egész, hogy én elhívtam randizni és ő azt írta, hogy nem rég szakított valakivel és még idő kell neki amíg randizni tud. Azt is írta, hogy ettől függetlenül megismerne szívesen... oké ennyibe maradtunk, írtam neki, hogy szóljon ha ráér.. el is illant úgy egy hónap nem is foglalkoztam vele aztán egyszer csak rám írt, hogy találkozhatunk ( amúgy Soproni a lány, de Pesten él) tehát találkoztunk, meghívtam egy alkoholos szösszenetre egy bárban aztán sétáltunk, kicsit döcögős volt a dolog, de röhögtünk is meg kiderült hogy sok közös dolog van, de én ezt nem vettem randinak, mert ugye nem arról volt szó :) szóval jól éreztem magam és megkérdeztem, hogy van e kedve eljönnie velem valahova, aztán mivel sopronban van most így azt írta, hogy nem tudja még majd megbeszéljük...( viszont a lényege a dolognak, hogy nem úgy érzem mintha érdeklődne irántam vagy nem nagyon ír nekem fészen, egyszerűen nem tudom, hogy mit gondol, hogy jelent e valamit, hogy rám írt 1 hónap után magától vagy ilyesmi, vagy ne képzeljek bele ennyit?vagy, hogy egyáltalán, most mi lehet ez az egész helyzet?! próbálkozzak még nála?

2014. jan. 27. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy hónap pihentetés után ő keresett, ez több mint jel, de mire itt megkérdezted szerintem el is úszott az esélyed
2014. jan. 27. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt fejtsd ki bővebben, hogy érted, hogy elúszott?:D írtam, hogy most nincs Pesten
2014. jan. 27. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel ő irt neked érdeklödött utánnad. Na de mivel a "randi" után ez felejtös lett, igy szerintem ennek annyi. De talán egy utolsó probát megér.
2014. jan. 27. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
de ez nem volt randi....és miért lenne felejtős?:D
2014. jan. 27. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt várja, hogy te írj. Én szivesen irnék a srácnak aki tetszik, de sose teszem, mert nem akarom, hoyg esetleg tapadósnak gondoljon, pedig mi már le is feküdtünk , 3 X ott aludtam nála. De mégis mindig azt várom, hogy ő keressen...
2014. jan. 27. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért van igy irva a randi " " . Azét mert a randi után leszar, na ezért. Ha akarna még akkor keresne, ha személyesen nem is tud mivel nincs pesten, de vannak más lehetöségek is.
2014. jan. 27. 20:48
 7/7 Moszuke ***** válasza:

én abból indulnék ki, hogy ha sopronban van ha pesten, egy következő tali/randi körvonalát ha más nem, meglehetne beszélni. így vhogy:

pasi: akkor lesz következő tali?

lány: most nem vagyok pesten, de szívesen taliznék másodjára veled majd vmikor fixáljuk mindenképp, stb.

érted.. vmi ilyen formában.

sztem adott egy esélyt neked és szar lett az első benyomás, az első tali és ennyi.

egy kapcsolathoz kell az is, hogy a másik fél is próbálja a dolgokat olajozni.

2014. jan. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!