Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy olyan párról, ahol a fiú sokkal magasabb?
Figyelt kérdés
Én 158cm vagyok, a barátom pedig 203...
Ti mit gondoltok egy ilyen párról mondjuk az utcán.
(csókolózni nyilvánosan csak lépcsőnél tudunk pl.:D )
16L
2014. jan. 27. 13:01
1/12 anonim válasza:
Gandalf és Samu az első gondolatom.
2/12 anonim válasza:
Furán nézhetnek ki egymás mellett.
3/12 anonim válasza:
Szerintem mosolyt csal az arcokra de nem feltétlen gúnyt..szerintem aranyos :)és pozitív két ember szereti egymást,ebben semmi extra nincs nézőpont kérdése
4/12 Költőnő? válasza:
én is mindig mosolygok az ilyen párokon és sztem is cukik :)
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy aranyosak, persze, egy ideig el lehet ezen viccelődni, meg mosolyogni, de abszolút nem illik össze így két ember. Egyszerűen hülyén nézhettek ki egymás mellett. Na de ha szeretitek egymást...az a lényeg!
6/12 anonim válasza:
gondolat nélkül nézek rájuk :DD vagy valami nagyon máson gondolkodok, mint általában :DD
7/12 anonim válasza:
Szerintem kenyelmetlen lehet a nagy kulonbseg. Csokolozni semmilyen formaban sem lehet rendesen, szex kozbe meg plane nem. Tovabba vigyaznom kellene, hogy ne nyomjam agyon szegeny csajt, meg ilyenek. Nyilvan a szerelemnek parancsolni igen nehez, de en nem szivesen jonnek ossze nagyon alacsony csajjal, mondjuk nekem szerencsem van, mert atlagos magassagu vagyok igy 150cmig beleferne. :D
8/12 anonim válasza:
én 153 cm vagyok és imádom ha a srác magasabb nálam de 180 után már durva lenne..
9/12 anonim válasza:
az ágyban nem számít a magasságkülönbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!