Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok meddig várnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok meddig várnak egy pasira aki nem lép, még ha ő a tökéletes?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, a lánynak kivül-belül 5-ös. De a pasi nem közelit a lány felé sosem, és a lány csak titkon vágyik rá, akár már 1 éve.

Aztán jön egy másik pasi, aki ugyan 4-es, de mindent megtesz a lányért, udvarol, nem adja fel az első akadálynál. A lány ugyan nem szeret bele elsőre (másodikra sem), de előfordulhat, hogy egyszercsak gondol egyet "najó, elég az elsőből, akkor megpróbálom a másodikkal, mert az elsőre várhatok" esete? Vagy a lányok csak reménytelenül várják a csodát?

Mondjuk 26 felett van mindenki :)

2014. jan. 26. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

van egy pasi aki nekem 5ből 5ös de tudom hogy én sosem kellek neki de titkon szeretem, akár már egy éve...

de még mindig szeretem és még mindig semmi, nem fogok lépni mert nem akarok csalódni, inkább szenvedek és kínlódok, de akkor is szeretem és várok, a csodára igen.

nem kell 4es nekem az 5ös kell

2014. jan. 26. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

MI ez az 5 meg 4?

Az embereket nem lehet így pontozgatni, ezt mondtam már másnak is.

ha nem 2 dimenziós valaki, akkor nem az a dolog, hogy ránézel, és tudod milyen.

A tökéletesre addig vágyik valaki, amíg rá nem jön, hogy nincs olyan.

2014. jan. 26. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az a pasi nem lehet tökéletes, aki nem lép, nem érdeklődik felőlem :)
2014. jan. 26. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sokat balf.aszkodtam gimiben. Jóképű vagyok viszonylag, jó arcéllel, de soha senki nem tanított csajozni (a családból, barátok közül). Biztos volt akár egy tucat lány is a gimiben, akiket simán meghúzhattam volna (alattam járók 1-2-3-4 évvel) és szerintem tetszettem is nekik, akár évekig is, de nem jött össze eggyel sem ott akkor. Több olyan lány is volt, aki 1-2 évig folyamatosan úgy nézett rám.

Az a tapasztalatom, hogy ha olyan emberekről van szó, akik ugyanabban a szociális körben mozognak (tehát még iskolába járnak, vagy felnőttként sem járnak sokat szórakozni, ismerkedni), azoknál ez 1-2 év simán lehet.

De ha a lány sok új embert ismer meg, akkor előbb-utóbb jön valaki, aki jobb, mint akire vár és mer is lépni.

2014. jan. 26. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

2:

De, külsőre lehet pontozni az embereket. De ez nem jelent semmit más értelemben. Nem ettől lesz valaki jobb, vagy rosszabb ember; ezzel keverik össze sokan.

Mikor azt mondom, hogy az egyik lány hatos, a másik meg hetes kinézetű (mi 1-től 10-ig osztályozunk az ismerősi körömben), akkor az csak azt jelenti, hogy a hetes kinézetre vonzóbb, mint a hatos. Semmi többet. A legtöbben meg pont ezen sértődnek meg, hogy csak a külsőt nézik, meg hogy "kíváncsi lennék ő hányas", meg ilyen ostobaságok. Csak ezt a gondolatot (ami mindenkiben felötlik, ha két másik emberről van szó), egy rendszerbe fűzöm.

2014. jan. 26. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem várnék a végtelenségig. Valószínűleg kezdeményeznék, de ha nem veszi a lapot, vagy -akármilyen finoman is- de elutasít, akkor nem várnék rá. Lehet, hogy eltenném talonba, és ha véget ér a kapcsolatom (és neki sincs akkor) akkor újra megkeresem, de nem várnék rá így éveket.

Erre egyébként nálam volt is példa, nem is egy... Bár ők az elutasít kategória voltak...

29n

2014. jan. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!