Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak addig vágyok egy bizonyos pasira, amíg nem érzem, hogy az enyém lehet?
Mostanában egyre gyakrabban van, hogy megtetszik egy srác, és addig-addig küzdök érte, amíg végre érzem, hogy van esélyem nála. De addigra már nem is akarom őt. Miért? Pedig egészen addig, amíg nem lehet az enyém, szenvedek miatta, mert annyira vele szeretnék lenni.
Jelenleg is van egy ilyen srác. Sosem gondoltam volna, h tényleg lehetne köztünk valami...tulajdonképpen azt sem, h valaha szóba állna velem. Erre megismertem, és még inkább őt akartam. Utána elkezdett közeledni felém, és most érzem,h lehetne köztünk valami, de így már nem is vágyom rá. :( Régebben is voltak ilyesmik,de akkor nem volt ilyen beteges :D
21/L
uramisten, mintha en irtam volna ki a kerdest :D
amig elerhetetlen, addig ellenallhatatlan....
aztan mikor o kezd nyomulni, teljesen elveszti a varazsat a dolog.. 21/L
3# vagyok
'antipatikus', nem 'apatikus' ... Este van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!