Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire böszmeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire böszmeség az "add önmagad" dolog?

Figyelt kérdés
Rengetegszer olvastam/hallottam már, hogy "add önmagad, biztosan lesz, aki megszeret", de ezt másképp tapasztalom. Ha így csinálok, az rossz vagy kevés, vagy nem tudom, de nem működik, pedig nem mondanám magam bunkó vagy aljas embernek, bár nyilvánvalóan vannak hibáim, rossz tulajdonságaim stb. (Egyébként változtatni is próbáltam azon, amin tudtam, de eddig ennek se volt túl sok pozitív hozadéka.) Szóval egyre inkább úgy érzem, ez csak üres duma, és hogy gyakorlatilag képtelenség olyan embert találni, aki olyannak fogad el, amilyen vagyok, megjátszani pedig nem akarom magam. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Tényleg a lehetetlenre vállalkozik az, aki el akarja magát fogadtatni valakivel? És hogyan lehet kikerülni ebből a helyzetből?

2014. jan. 26. 20:13
1 2
 1/15 Mr. Truth ***** válasza:

nem mindegy hogy önmagadat adod vagy várod a sült galambot...

a lányoknak bokolni kell hizelegni kell de nem ugy hogy kiguglizol pár giccses idézetet hanem a saját szavaiddal bókolsz.

A nők erre gondolnak mikor azt mondják "légy önmagad" :)

2014. jan. 26. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinek mi tetszik az nem egy egzakt tudomány. Azért mondják ezt mert kapcsolatnál könnyen a visszájára sülhet el, ha az elején megjátszod magad.
2014. jan. 26. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van. Nem igazán működik az, ha valaki önmagát adja (kivéve ha egy tapló parasztról van szó, az bejön a lányoknak és nem kell hurrogni, csak ma több ilyen kérdést is láttam, ahol a tetű fiú megbántotta a lányt...).
2014. jan. 26. 20:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Ott a probléma, hogy te azt hiszed tévesen, hogy ez azt jelenti, hogy mindenki, aki neked tetszik hirtelen rá fog döbbenni, hogy "hú... ez a valódi éned? én szeretlek!". Pedig nem. Ez annyit jelent, hogy ha önmagad adod, akkor előbb-utóbb megismered azt az embert, aki kiegészít és illik hozzád és megtetszel neki.

Ha megjátszod magad és így csikarsz ki egy kapcsolatot, az halálra is van ítélve. Hazugságban élni nem jó dolog... de manapság sokan teszik.

2014. jan. 26. 20:19
 5/15 savanyújóska ***** válasza:
Saját tapasztalat, hogy semmi sem beskatulyázható a nőzésnél. Ha megnézed, annak, akinek megy, azért megy, mert spontán, és nem parázik rá a dolgokra, miközben tudja a határokat, és hogy mikor kell visszavonulni, nyomulni. Ez az add önmagad dolog is ilyen. Nem kell kiteregetned magad egyből, csak ne adj elő valaki teljesen mást, mert az is rosszul sülhet el, ha később magyarázkodni kell.
2014. jan. 26. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott egy jó jelzés :) Ha mikor ismerkedsz valakivel és elakarsz neki mesélni magadról valamit, de az jut eszedbe, hogy talán emiatt lenézne vagy nem tetszenél neki és végül nem mered elmondani, akkor ő nem megfelelő.

Ha bármit elmersz mondani és megérti, elfogadja, tetszik neki, na akkor ő az.

2014. jan. 26. 20:20
 7/15 A kérdező kommentje:
#1: Nem várom a sült galambot, sok lánynál próbálkoztam már, elég kevés eredménnyel. Konkrétan nem pl. bókolásra gondoltam, hanem arra, hogy ha megmutatod az értékeidet, akkor is kevés vagy. Pl. azt hiszem, joggal mondhatom, hogy nem vagyok buta, kedves vagyok, ugyanakkor van önálló véleményem, ennek hangot is adok, ha kell, lehet rám számítani, nem vagyok érzéketlen tuskó stb., mégis a nullán vagyok.
2014. jan. 26. 20:20
 8/15 A kérdező kommentje:
#5: Nem szoktam kiadni magam, sőt elég nehezen is engedek közel magamhoz bárkit is, meg én is viszonylag nehezen tudok igazán közel kerülni másokhoz, de ennek sok oka van. Amúgy meg elég nehéz úgy tanulni a dolgokból, hogy senki nem mondja meg konkrétan, mi a baj veled, sőt még azt se mondják a szemedbe, hogy pl. ronda vagy, csak előadnak valami mézes-mázos nyekergést arról, hogy "nincs veled semmi baj".
2014. jan. 26. 20:25
 9/15 piriiiiii ***** válasza:

És az talán jobb, ha színészkedsz? Nem. Még mindig értelmesebb a valóságos énedet adni.

Egyébként hány éves vagy? (remélem, még nem kérdezte senki) Ha 15, akkor bocsi, de szerencsétlen és reményvesztett vagy, de ha 30-35, akkor megértem a problémádat.

2014. jan. 26. 20:26
 10/15 A kérdező kommentje:
#6: Hát ha ezt vesszük alapul, akkor soha a büdös életbe nem lesz szerencsém. Általában ezt szoktam érezni, ezzel kapcsolatban is voltak elég rossz tapasztalataim, meg van pár olyan dolog, amit szégyellek a múltamból, bár nem feltétlenül tehetek ezekről. Egyébként meg szerintem nehéz olyan embert találni, akinek tetszenék, ÉS megértene, ÉS el is tudna fogadni.
2014. jan. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!