Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak v hagyam a fenébe?
Megpróbálom röviden:
Van 1 fiú a suliban ( aki egy évvel fiatalabb nálam) Nem nagyon ismerem,csak látásból...kb 2 hónapja vettem észre,h mindig néz meg jön és ott mászkálgat körülöttem,de soha nem szólított meg. Vmelyik nap kiderült,h elég sokszor megverik és bántják. Szerintem megtudta,h tudom,h mi a szitu,ezért nem is akar próbálkozni és már rám se néz. Vagy csak megunt?
(Pedig már pont ott voltam,h leszólítom...)
Bocsi a hülyekérdésért!
Köszi a válaszokat!!!
14/L
ok,am sulis társai verik ...
Köszi a választ!!
ilyen korban sztem nagyon sokan felteszik akár csak maguknak az ilyen kérdéseket. a pasik viszont később érnek, sztem ne mélyülj bele, pláne nem ilyen 14 éves korban, sőt ő ezek szerint még csak 13. de ahogy érzed::)
Az, h verik az osztálytársai, vhol a az ő szintjét jelöli, hiszen egy "menő", jobb vágású pasit, akit sokan kedvelnek, vagy van vmi "rangja" az ilyen 13 évesek körében, akkor azt nem bántják. Ha viszont ő még hagyja is és nem szól senkinek, magára vessen. De ha közbe tudsz avatkozni, sztem egy jó pont miatt megéri:) csak nehogy te húzd meg a rövidebbet emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!