Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozzak v hagyam a fenébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak v hagyam a fenébe?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden:

Van 1 fiú a suliban ( aki egy évvel fiatalabb nálam) Nem nagyon ismerem,csak látásból...kb 2 hónapja vettem észre,h mindig néz meg jön és ott mászkálgat körülöttem,de soha nem szólított meg. Vmelyik nap kiderült,h elég sokszor megverik és bántják. Szerintem megtudta,h tudom,h mi a szitu,ezért nem is akar próbálkozni és már rám se néz. Vagy csak megunt?

(Pedig már pont ott voltam,h leszólítom...)

Bocsi a hülyekérdésért!

Köszi a válaszokat!!!

14/L

2009. dec. 4. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát megér. Az meg elég ge-ci dolog, hogy verik a gyerekek az osztálytársai vagy éppen a szülei. Szerintem szólj hozzá és nézd meg a reakcióját, hogy mit csinál, aztán, ha GYP-s a gyerek hagyd a francba, de akár még valami jó is kisülhet. De mondjuk a fiatalabb fiúkkal vigyázni kell.
2009. dec. 4. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:

ok,am sulis társai verik ...

Köszi a választ!!

2009. dec. 4. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólítsd le nyugodtan. A mai világban ez már nem gáz. Anno én is örültem volna neki!:) 23/f Sok sikert
2009. dec. 4. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2009. dec. 4. 19:53
 5/5 anonim válasza:

ilyen korban sztem nagyon sokan felteszik akár csak maguknak az ilyen kérdéseket. a pasik viszont később érnek, sztem ne mélyülj bele, pláne nem ilyen 14 éves korban, sőt ő ezek szerint még csak 13. de ahogy érzed::)

Az, h verik az osztálytársai, vhol a az ő szintjét jelöli, hiszen egy "menő", jobb vágású pasit, akit sokan kedvelnek, vagy van vmi "rangja" az ilyen 13 évesek körében, akkor azt nem bántják. Ha viszont ő még hagyja is és nem szól senkinek, magára vessen. De ha közbe tudsz avatkozni, sztem egy jó pont miatt megéri:) csak nehogy te húzd meg a rövidebbet emiatt.

2009. dec. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!