Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt velem a kegyetlen, szívtelen, nők?

Figyelt kérdés

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bocsi..., de már megint lepattintottak, esélyt se adva nekem arra, hogy bizonyítsak. Miért nem tudjátok a szemembe mondani, ha valami zavar?? miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy haver hagyjál békén.. ne is keress, nincs kedvem veled elmenni sehova??... miért kell azt mondani, hogy ha rákérdezek, hogy persze máskor is eljövök veled, erre fészen vissza se válaszol, pedig nem irogatok rá mint egy hülye gyerek... elegem van, komolyan homokos leszek... meleg leszek a rohadt életbe ... nekem csak annyi kéne, hogy megtudjam MIÉRT TÖRTÉNIK EZ VELEM :))))

2014. jan. 26. 17:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó, de azért ez nem az első eset, hogy ez történik velem és kicsit flusztráló, mert nincs mögötte indok, hogy miért bakter nem vagyok gyilkos nem ölöm meg ha azt írja, hogy nem akarok bocsi :D
2014. jan. 26. 18:02
 22/27 A kérdező kommentje:
kapjátok be :DDDDDDDDDDD remélem legalább lesz egy kellemes estéje:DDDDDDD
2014. jan. 26. 18:03
 23/27 Költőnő? ***** válasza:
#18, igen :))
2014. jan. 26. 18:03
 24/27 anonim ***** válasza:
remélem terhes lesz négyesikrekkel :DDD
2014. jan. 26. 18:04
 25/27 A kérdező kommentje:
én is és remélem olyan rondák lesznek, ha majd rájuk néz ÉN jutok eszébe, hogy mi a tökömért nem jött velem össze:DDDDDDD
2014. jan. 26. 18:05
 26/27 A kérdező kommentje:
Megint csak áltatom magam, mint egy idióta hülye gyerek, hogy valaha találok egy nomrális csajt aki egy randi után még hajlandó velem szóba állni...de nem, képes vagyok elfogadni az igazságot, hogy soha a büdös életben nem lesz nőm... és nem vagyok méltó arra, hogy bárki is összejöjjön velem, mert tuti, hogy rohadtul elvagyok átkozva...
2014. jan. 28. 20:28
 27/27 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállással meg is van a belépőd pyrolandbe.
2014. jan. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!