Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt velem a kegyetlen, szívtelen, nők?

Figyelt kérdés

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bocsi..., de már megint lepattintottak, esélyt se adva nekem arra, hogy bizonyítsak. Miért nem tudjátok a szemembe mondani, ha valami zavar?? miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy haver hagyjál békén.. ne is keress, nincs kedvem veled elmenni sehova??... miért kell azt mondani, hogy ha rákérdezek, hogy persze máskor is eljövök veled, erre fészen vissza se válaszol, pedig nem irogatok rá mint egy hülye gyerek... elegem van, komolyan homokos leszek... meleg leszek a rohadt életbe ... nekem csak annyi kéne, hogy megtudjam MIÉRT TÖRTÉNIK EZ VELEM :))))

2014. jan. 26. 17:40
1 2 3
 11/27 Költőnő? ***** válasza:
gumiszobát csináltatok? :))
2014. jan. 26. 17:53
 12/27 A kérdező kommentje:
másnak is megvan a lehetősége itt kiélnie magát, csak tessék csak tessék :D
2014. jan. 26. 17:53
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem árt egy kis dühöngő :D
2014. jan. 26. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
és szerintetek a lányok nincsenek ilyen helyzetben? :D
2014. jan. 26. 17:56
 15/27 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel milyen helyzetben vannak a lányok:/ én nem akarok ilyen helyzetben lenni...:DDDDDDDD sajnálom tudom önző vagyok de hát ez van
2014. jan. 26. 17:57
 16/27 anonim ***** válasza:
köszi, kedves! :D de én se akarok ilyenbe lenni. amúgy erről nem tehetsz, olyat kell keresned akinek jó vagy, de az meg lehet neked nem jó.
2014. jan. 26. 17:58
 17/27 A kérdező kommentje:
hát de komolyan nem értem, annyi mindenben passszoltunk.. és biztos egy csomó hülyeséget mondtam, de basszus ez még nem ad okot arra, hogy ne válasszoljon vissza!!!, mondjuk letuazott valahova nem pestre :DDDD de seenelte a rohadt üzenetemetxD
2014. jan. 26. 18:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Azért, hogy válaszoljak is a kérdésre...azért mert nincs bennük annyi becsület, hogy megmondják...na meg leírtad, hogy kegyetlenek meg szívtelenek.

De szerintem rengeteg ilyen van férfiak között is. Legalábbis nő ismerőseim ezt mondták. :D

Szóval mindkét oldal elég durva...

De nem a női vagy férfi nemet kellene szidni (nem neked szánom feltétlenül, csak eszembe jutott és akkor már leírom), hanem az adott személyt aki átb*szott.

2014. jan. 26. 18:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Éppen a barátjával szerelmeskedik, most nem ér rá válaszolni neked.
2014. jan. 26. 18:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előttem szólónak! :D
2014. jan. 26. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!