Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Játszik velem vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem vagy nem? Lányok, írjatok!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány,megismerkedtem vele,tök jól elvagyunk,de kapcsolatban él.Bepróbálkoztam,stb,jött a szokásos válasz,h ha szingli lesz akkor megpróbáljuk együtt,stb,magyarán ad egy esélyt.

Valamennyire úgy érzem,h lekoptatós duma,de nehezen tudok nem törődni vele(sajnos minden nap látom sokat,beszélek vele külső körülmények miatt),meg ő sem "engedi" annyira,h elfelejtesem.

Találkozgat velem,jól érzi magát,buliztunk is együtt,hazudott értem a barátjának egy elég nagyot,h ott lehessen a buliban.

Ha meglát mindig mosolyog,aggódik értem,érdeklődik,ha nem keresem,keresi a társaságom,ha rossz kedvem van zavarja.

Tényleg azt érzem,h talán bejövök neki,csak hát fél kilépni vagy nem tudom..amugy is egy félénk,visszafogott lány.

Tudom,nem mástól kell megerősítést várnom,csak érdekelne a véleményetek.

Érdemes folytatni,várni egy kicsit(személy szerint rendkívülinek tartom a hölgyet,az első pillanatban megfogott,számomra nem egy átlagos lány),vagy hagyjam a francba?

2014. jan. 26. 11:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...az a baj,ha hagyom a faszba,bennem lesz ez a mi lett volna ha érzés..igaz,ha meg várok,és nektek van igazatok,koppanok egy nagyot a padlón..de nagyon nagyot..
2014. jan. 26. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Alapból nem tartom helyesnek ezt a majd ha szingli leszek megpróbáljuk együtt... ez mi? Ha valaki párkapcsolatban van és őszintén nem csinál ilyet, nincs B terv és B tervnek is rossz lenni, aki te vagy ebben az esetben.

Szerintem mond meg neki, hogy neked ez így nem jó, ne találkozzatok meg stb., mert reménykedsz és fáj hogy mással van. Mert szerintem igen, játszik veled. Ha elég fontos vagy neki megérti a kérésed, vagy az is lehet, rájön hogy inkább te kellesz neki és kis idő múlva jön, hogy szakítottak, de ezt nem lehet tudni.

2014. jan. 26. 11:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is ezt a verziót tartom ésszerűnek..csak hát minden nap látni napi 8 órában.nnnehéz lesz elfelejteni.

Azért köszi annak,aki szánt rám néhány percet,és leírta a véleményét!

2014. jan. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!