Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszik velem vagy nem? Lányok, írjatok!
Sziasztok
Van egy lány,megismerkedtem vele,tök jól elvagyunk,de kapcsolatban él.Bepróbálkoztam,stb,jött a szokásos válasz,h ha szingli lesz akkor megpróbáljuk együtt,stb,magyarán ad egy esélyt.
Valamennyire úgy érzem,h lekoptatós duma,de nehezen tudok nem törődni vele(sajnos minden nap látom sokat,beszélek vele külső körülmények miatt),meg ő sem "engedi" annyira,h elfelejtesem.
Találkozgat velem,jól érzi magát,buliztunk is együtt,hazudott értem a barátjának egy elég nagyot,h ott lehessen a buliban.
Ha meglát mindig mosolyog,aggódik értem,érdeklődik,ha nem keresem,keresi a társaságom,ha rossz kedvem van zavarja.
Tényleg azt érzem,h talán bejövök neki,csak hát fél kilépni vagy nem tudom..amugy is egy félénk,visszafogott lány.
Tudom,nem mástól kell megerősítést várnom,csak érdekelne a véleményetek.
Érdemes folytatni,várni egy kicsit(személy szerint rendkívülinek tartom a hölgyet,az első pillanatban megfogott,számomra nem egy átlagos lány),vagy hagyjam a francba?
Haverkodik veled es csak te akarnad, hogy tobb legyen.
Tartsd meg a baratsagot, de kozben nyugodtan csajozzal es ne rola almodozz (egyertelmuen megmondta, hogy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!