Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Játszik velem vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem vagy nem? Lányok, írjatok!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány,megismerkedtem vele,tök jól elvagyunk,de kapcsolatban él.Bepróbálkoztam,stb,jött a szokásos válasz,h ha szingli lesz akkor megpróbáljuk együtt,stb,magyarán ad egy esélyt.

Valamennyire úgy érzem,h lekoptatós duma,de nehezen tudok nem törődni vele(sajnos minden nap látom sokat,beszélek vele külső körülmények miatt),meg ő sem "engedi" annyira,h elfelejtesem.

Találkozgat velem,jól érzi magát,buliztunk is együtt,hazudott értem a barátjának egy elég nagyot,h ott lehessen a buliban.

Ha meglát mindig mosolyog,aggódik értem,érdeklődik,ha nem keresem,keresi a társaságom,ha rossz kedvem van zavarja.

Tényleg azt érzem,h talán bejövök neki,csak hát fél kilépni vagy nem tudom..amugy is egy félénk,visszafogott lány.

Tudom,nem mástól kell megerősítést várnom,csak érdekelne a véleményetek.

Érdemes folytatni,várni egy kicsit(személy szerint rendkívülinek tartom a hölgyet,az első pillanatban megfogott,számomra nem egy átlagos lány),vagy hagyjam a francba?

2014. jan. 26. 11:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha majd szingli lesz... tehát most van barátja aki mellett egy másik fiúval flörtölget. Gondolj bele veled nem ezt fogja majd csinálni?
2014. jan. 26. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Haverkodik veled es csak te akarnad, hogy tobb legyen.

Tartsd meg a baratsagot, de kozben nyugodtan csajozzal es ne rola almodozz (egyertelmuen megmondta, hogy nem).

2014. jan. 26. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha jobban néznél ki, mint a pasija, otthagyná érted. Ha nem nézel ki jobban, akkor hiába reménykedsz, mert még ha szakítanának is, akkor se adná már alább az igényeit.
2014. jan. 26. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
De akkor minek akar velem bulizni,minek keres,érdeklődik,mintha érdekelném?:(
2014. jan. 26. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak szórakozik veled. Egy félénk visszafogott lány nem igy nyilvánul meg, és nem jár egyedül bulizni:D
2014. jan. 26. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk a bulizást, net-en lévő hülyülésre érted, vagy konkrét személyes összej9vetelre? mert nagyon nem mindegy:D
2014. jan. 26. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a 62%-os egy féltékeny pasi, aki minden himnemű egyedben vetélytársat lát:D Rá se ránts:D
2014. jan. 26. 11:45
 8/13 A kérdező kommentje:
konkrétan velem volt egy estét.akar többet is,emelett találkozgatunk is.
2014. jan. 26. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:
várd meg! látszik, hogy érdekled, de a barátja miatt nem cselekszik!
2014. jan. 26. 11:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor ha ő egy estét ott is volt nálad, akkor komolytalan és nem félénk. A délután is mást jelent ám:D
2014. jan. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!