Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek a remegés? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek a remegés? :S

Figyelt kérdés
Nem valami szexuális remegésről van szó hehe! Egyszerűen arról, hogy iszonyatosan izgulós típus vagyok, kevés az önbizalmam, és ha stresszes helyzetbe kerülök, remegek. Már az is gondot okoz, ha felszólítanak órán, akkor is remegek, de azzal már megbarátkoztam. Viszont ha meg akarok ismerni valakit, szégyellem, hogy remegek, ezért ettől még jobban remegek, és teljesen elmegy a kedvem az egész randitól. Ti mit csinálnátok?
2009. dec. 4. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én is nagyon izgulós vagyok,a legutóbbi randimon én is nagyon remegtem.nyugi,a fiú biztos megnyugtat majd:)

15/L

2009. dec. 4. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam fiatalon, de aztán kinőttem a remegésből, mert már túl vagyok rengeteg randin, meg tudom hogy nem harapnak a fiúk xD Tudom hogy nincs min izgulni. Majd rájössz te is. Biztos akad olyan akit ez elriaszt, de az olyan pasi alapból nem illik hozzád, nem is gond.
2009. dec. 4. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:

de miért remegsz?:) nem ismered a fiút akivel randizni fogsz?:)

én akkor szoktam, de annyira rajtam nem látszik.

sztem próbáld valahogy nyugtatni magad:) egyél csokit vagy biztos van valami amitől megnyugszol vagy jobban leszel:))

sok sikert:))

2009. dec. 4. 17:55
 14/20 A kérdező kommentje:
A remegésnek eszméletlen sok oka lehet nálam... Félek, hogy idióta dolgokat mondok. VAGY. Nehezen kommunikálok az emberekkel személyesen, van, hogy leblokkolok, és egyszerűen nem jut semmi az eszembe, és ott ülök kussban, mint egy barom. Most pl. nem ismerem annyira a fiút, remélem jófej, attól kicsit megnyugszom.
2009. dec. 4. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:
ne félj, majd én izgulok helyetted ma :))
2009. dec. 4. 18:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Ok:D Kösz, máris jobban érzem magam! Akkor randi után feljövök, és elmondom, mi volt:D
2009. dec. 4. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Tessék vmi érdekesség:DDD Én is tök ugyanilyen vagyok mint teee:)csak azzal a különbséggel hogy én fiú vagyok :
2009. dec. 4. 20:34
 18/20 A kérdező kommentje:
A legjobb orvosság, ha jófej az illető! Akivel ma találkoztam, nagyon jófej volt, és nem volt remegés!!!
2009. dec. 5. 02:46
 19/20 anonim ***** válasza:
És milyen voolt?:) Részleteket kérünk!:P
2009. dec. 5. 23:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Részleteket?:D:D Egy nagyon kellemes helyre hívott! Teát meg forralt bort iszogattunk, beszélgettünk. Aztán sétálgattunk a városban.:) Nagyon kedves és aranyos, és nem talált/cikizett rajtam olyan dolgokat, amiket mások eddig igen! Azt hiszem emiatt nem voltam annyira ideges!
2009. dec. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!