Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek a remegés? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek a remegés? :S

Figyelt kérdés
Nem valami szexuális remegésről van szó hehe! Egyszerűen arról, hogy iszonyatosan izgulós típus vagyok, kevés az önbizalmam, és ha stresszes helyzetbe kerülök, remegek. Már az is gondot okoz, ha felszólítanak órán, akkor is remegek, de azzal már megbarátkoztam. Viszont ha meg akarok ismerni valakit, szégyellem, hogy remegek, ezért ettől még jobban remegek, és teljesen elmegy a kedvem az egész randitól. Ti mit csinálnátok?
2009. dec. 4. 16:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Abba hagynám a remegést :)
2009. dec. 4. 16:52
 2/20 anonim ***** válasza:
8%
kemény helyzet:) ilyennel még nem találkoztam de szerintem aranyos :) szóval fogd fel úgy hogy legtöbb srácnak tetszik majd hogy 'remegsz' :) de ez az én véleményem . 22/F
2009. dec. 4. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
23%
Abban igaza van az előttem szólónak, hogy a pasik is nagyon izgulnak, de ha látják, hogy a csaj még jobban izgul az még meg is tudja őket nyugtatni :) Biztos aranyos csaj lehetsz :)
2009. dec. 4. 16:55
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Na most nem azért, de a kérdező fiú. És nem gáz, de próbáld meg nyugtatgatni magad, vagy a beszélgető partnert képzeld el mesztelenül, de az is lehet hogy ez a baj
2009. dec. 4. 16:58
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Vedd le magad rezgőről.
2009. dec. 4. 17:00
 6/20 A kérdező kommentje:
Általában azt mondják, hogy jól nézek ki, kedves is vagyok asszem, ezért odáig eljutunk, hogy elhívnak, dehát utána... Kiábrándulnak belőlem, mert úgy festek, mint egy idegbajos.
2009. dec. 4. 17:01
 7/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ez nem derült ki a fentiekből.
2009. dec. 4. 17:01
 8/20 anonim ***** válasza:
Am. tényleg fiú vagy?
2009. dec. 4. 17:02
 9/20 A kérdező kommentje:
Este randira megyek és már most remegek..
2009. dec. 4. 17:06
 10/20 anonim ***** válasza:
De jó :) Semmi gond nem lesz, ne aggódj :)
2009. dec. 4. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!