Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok azokról a lányokról akik szeretnek a gépen játszani lövöldözős játékokkal?
Gondolok itt pl: Medal of Honor, Wolfenstein, Battlefield, CoD és hasonló más lövöldözős játékokra.
Persze ne úgy képzeljétek el, hogy egész nap ott ül a gép elött, föl se kel onnan hanem folyamatosan játszik és kizárja a külvilágot... Ne ilyenekre gondoljatok. Hanem olyanra aki csak szimplán szokott ilyenekkel játszani, akár Multiba akár Single-be. 1-2 órát max.
Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Jah és nem a 12-13 éves korosztályra gondolok, hanem 17-20 körül...
Én is imádom ezeket, de leginkább a verekedőseket! Mortal Kombat a király!!! Sajna a férjem nem játszik velem, kénytelen vagyok a haverokat áthívni! :)
29/L
Én bírom, ha egy lány szeret videójátékokkal játszani, legalább lenne egy közös hobbink, mert én nagy játékos vagyok, bár manapság nem sokat játszom már, de néha jó kikapcsolódás. Sajnos az eddigi lányok akikkel kapcsolatom volt nem igazán szerették a szórakozás eme formáját.
22/F
Teljesen oké, nincs ezzel semmi baj.
Viszont nekem nem kellene gamer nő. A párom sem az, én az vagyok. Viszont egy nőtől én elvárom, hogy felnőttesebb legyen, és ebbe a gamerkedés nem fér bele. Abból csak az lenne, hogy az együtt töltött időnket is a gép előtt töltenénk, ami nem jó. Így viszont amikor magam vagyok, gépezek, ha vele, akkor olyat csinálunk, ami mindkettőnknek jó, és nem egy művilággal kapcsolatos(pl kirándulás, utazás).
szerintem ha rendes a csaj és nem egésznap játszik az nagyon zsíír:P
mivel énis hasonlókkal játszom és van plusszba egy közös téma:D
Hát ha nőiesen néz ki,és nagyon igényes és sportol akkor talán elviselem,de nem hiszem,hogy jó dolog ez,hülyeség,pedig informatikus vagyok,de nem szeretek játszani max este de olyan 5-10 percet,amig bekapcsolom és egyből rájövök,hogy unom az egészet,inkább az edzés függőség legyen nála,sőt ez elvárás,ha szeret edzeni,sportolni.
22F
Hát én ugyan nem lövöldözőssel, hanem mmorpg meg egyéb rpg-vel nyomom. De a pasijaim nagyon utálták ezt a dolgot. Mert hogy szerintük semmi értelme, meg gyerekes dolog. Persze aki maga is ilyenekkel játszik azt biztos nem zavarja.
25L
AZT HOGY JÓFEJ!Nem csak akkor vagy lány ha babázol :)
Lövöldözős játékokkal meg felnőtt férfiak is játszanak,ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!