Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek bejönnek a beképzelt, kényes, túlságosan kifestett nők?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Némelyik olyan, mint a papagáj.
2014. jan. 24. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2014. jan. 24. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Be bizony.
2014. jan. 24. 13:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért mert van egy ilyen ismerősöm aki talált magának egy rendes, papucs, ráadásul gazdag pasit magának.
2014. jan. 24. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Egészségére. Minden zsák megtalálja a maga foltját.
2014. jan. 24. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Hát hogyne, ők az ideáljaim.

Plusz pont, ha ezek mellett még lekezelő, bunkó, nyávogó, hihetetlenül buta, hisztis, gyerekes és érzéketlen is.

2014. jan. 24. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért, talán te is ilyen pasit szeretnél?? :D
2014. jan. 24. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan nem, de el tudom képzelni, hogy egy komoly kapcsolatra nem vágyó Vajna bácsi külsejű üzletembernek kellemes társ egy ilyen nő, ha ágyban engedelmes és két dugás közt nem zavarja, hanem a bankkártyájával vásárolgat és welnessezik.
2014. jan. 24. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Így, a leírás alapján igen, de biztos van valami hibájuk is!

[link]

2014. jan. 24. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez költői kérdés volt? No mindegy azért válaszolok: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM az én esetem.
2014. jan. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!