Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél okosabb egy csaj, annál csúnyább?
Tudtommal a legnagyobb modellek pl. több nyelven beszélnek és képzik magukat, mert tudják, hogy a szépségükből nem fognak mindig megélni. Egyébként meg nem egy lányismerősöm van, akik szépek és okosak is (és nem "csak" bölcsészek).
Másrészt hol tanítasz te egyetemen 22 évesen (főleg, hogy gondolom még oda is jársz)? (Ha demonstrátorkodsz mondjuk, azt azért még nem nevezném így...)
Kösz... -.- Annyira gyűlölöm azokat akik azt hiszik h az okos, jó tanuló lányok csúnyák. Én jól tanulok, értelmes vagyok és a pasik szerint szép is.
16/L
nekem azért az is eszembe jut, hogy ha valaki 18 évesen érettségizik, akkor 22 éves koráig 4 évet tud eltölteni az egyetemen, mint hallgató
hogy lesz valakiből 4 év alatt egyetemi tanár?:D
"hogy lesz valakiből 4 év alatt egyetemi tanár?:D"
Nem egyetemi tanár vagyok, hanem oktató, elég nagy különbség.
Amúgy ezekre szakokra (fizika, villamosmérnöki, mérnök infó) elég kevés lány jár, tehát az tény, hogy nem túl nagy a merítés, de a tapasztalatom az, hogy aki néz is ki valahogy, az 5 év után is még elsős tárgyakat hallgat...
Csak a tisztán látás végett:
Nem attól lesz valaki okos, hogy x iskolát el végzett.
hanem hogy logikus, ésszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!