Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minél okosabb egy csaj, annál csúnyább?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 16:33
1 2 3 4
 21/38 xtazin ***** válasza:
Kíváncsi lennék hol tanítasz mert a BGF-re elég sok helyes lány jár. Barátnőm meg Debrecenbe jár egyetemre és szerintem ő se csúnya, amúgy most végzi a mesterképzését.
2014. jan. 23. 17:06
 22/38 anonim ***** válasza:

Tudtommal a legnagyobb modellek pl. több nyelven beszélnek és képzik magukat, mert tudják, hogy a szépségükből nem fognak mindig megélni. Egyébként meg nem egy lányismerősöm van, akik szépek és okosak is (és nem "csak" bölcsészek).

Másrészt hol tanítasz te egyetemen 22 évesen (főleg, hogy gondolom még oda is jársz)? (Ha demonstrátorkodsz mondjuk, azt azért még nem nevezném így...)

2014. jan. 23. 17:07
 23/38 Rékcsi ***** válasza:

Kösz... -.- Annyira gyűlölöm azokat akik azt hiszik h az okos, jó tanuló lányok csúnyák. Én jól tanulok, értelmes vagyok és a pasik szerint szép is.

16/L

2014. jan. 23. 17:08
 24/38 anonim ***** válasza:

nekem azért az is eszembe jut, hogy ha valaki 18 évesen érettségizik, akkor 22 éves koráig 4 évet tud eltölteni az egyetemen, mint hallgató

hogy lesz valakiből 4 év alatt egyetemi tanár?:D

2014. jan. 23. 17:11
 25/38 A kérdező kommentje:

"hogy lesz valakiből 4 év alatt egyetemi tanár?:D"

Nem egyetemi tanár vagyok, hanem oktató, elég nagy különbség.

Amúgy ezekre szakokra (fizika, villamosmérnöki, mérnök infó) elég kevés lány jár, tehát az tény, hogy nem túl nagy a merítés, de a tapasztalatom az, hogy aki néz is ki valahogy, az 5 év után is még elsős tárgyakat hallgat...

2014. jan. 23. 17:20
 26/38 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan nem találkoztál még velem. Romba döntök minden társadalmi sztereotípiát a nőkről.
2014. jan. 23. 17:24
 27/38 A kérdező kommentje:
Bár így lenne :)
2014. jan. 23. 17:25
 28/38 anonim ***** válasza:
én 5 év alatt végeztem el a fősulit. Akkor lehet nem csak buta,hanem még szép is vagyok :D persze ezt csak a kérdés alapján vontam le :D
2014. jan. 23. 17:43
 29/38 anonim ***** válasza:
én is tanítok, csak nem gyps szakon :D gypseknél nincs sok nő.
2014. jan. 23. 17:48
 30/38 anonim ***** válasza:

Csak a tisztán látás végett:

Nem attól lesz valaki okos, hogy x iskolát el végzett.

hanem hogy logikus, ésszerű.

2014. jan. 23. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!