Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknak szol! Csaj vagyok, s azt szeretnem tudni, hogy ha egy lanyt szerettek, minel jobban szerelmesek vagytok annal jobban kivanjatok, hogy szexualisan is egyutt legyetek minel tobbet? Vagy ez a ketto nem fugg ossze?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 17:35
1/8 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem...!
Szerintem jobban kívánják, ha szerelmesek!
DE ettől függetlenül ez nem azt jelenti, hogy ha egy hapsi iszonyatosan kíván, akkor szerelmes is beléd...!
Úgy is mondhatnám, hogy "minden szerelmes hapsi kanos, de nem minden kanos hapsi szerelmes":D
19/L
2/8 anonim válasza:
Szerintem is... de ne rossz értelemben értsd, h szeretem és meg akarom dugni, hanem szeretem, ő is szeret, és ha egyre közelebb kerülünk egymáshoz, akk nagyobb a kísértés.
És ha jó a szex, akk természetes, h minél többet szeretnénk:D. Amíg neki is jó.
3/8 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van, bár lány. :) Valamennyire nyilván jobban beindulunk valakire, akibe belezúgtunk, de ne izgulj, egy rakás csajjal el tudnék tölteni egy éjszakát. :P Az más kérdés, h barátnőmnek ez baromi rosszul esne (jogosan), úgyhogy nem fogok.
4/8 anonim válasza:
Én például beleszerettem egy lányba akinél az elején nem éreztem klönösebb testi vonzalmakat, csak a belsőjét figyeltem meg, de mostmár egyre jobban hajlok a felé hogy lefeküdjek vele....
6/8 anonim válasza:
ez a kettő nálam nem függ össze,mert ha minnél jobban szerelmes vagyok belé,akkor csak azt kívánom,hogy minnál többet lássam,max ezzel van egyenes arányosságban a több együttlét.
7/8 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok, akkor azt nézem, hogy neki mi a jó. Szóval ha ő nem akar szexet, akkor várok, amíg lesz kedve. Ha nem vagyok szerelmes, akkor nem nézném, hogy ő mit akar, hanem azt csinálnám vele, amit kívánok. De az utóbbira még nem volt példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!