Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba?
A kérdés szimplán elméleti, a minap gondolkodtam azon hogy egy apám korabeli férfi (50-53) hogy nézhet egy 23-28 éves nőre? Mint nő, vagy mint kislány?
Egyrészt abból indulok ki, hogy sok ilyen korú nőnek már gyereke van, családja, jobb esetben egzisztenciája, tehát mindenképp felnőttnek tekinthető. Másik részről ott van az hogy pl. én 23 éves lány létemre képtelen lennék egy 20-23 éves fiúval összejönni, mert már az is fiatal számomra, és a 18 éveseket meg teljesen gyereknek tartom, pedig nem vagyok öreg :) Tehát a lényeg h minél inkább "öregszem" annál inkább fiatalabbnak tartom a múltbeli korosztályom.
Írok példát is, pl a régi klasszikus romantikus filmekben a főszereplő nőnek aki akkor volt 18-30 között, a filmbeli partnere mindig 50-60 éves férfi volt, és egyrészt nem tűnt fel a korkül. másrészt meg az ilyen filmek azt sugallták hogy ez a normális. Pl. Audrey Hepburnos filmekre gondolok.
Szóval, ti erről mit gondoltok? Egy középkorú férfi tud egy huszonéves lánykára nőként nézni és beletud szeretni, vagy "kis pisisnek" tartja meg? :) (most tegyük félre azt az opciót h csak meg akarná d.gni)
"lelkileg meggazdagodva jön ki"
azért a pénztárca is meghízik sok esetben
A szerelem nem korfüggő, ahogy a lelki érettség sem.
Minden ember más, van akiknél nagyon jól működik, ha a férfi ennyivel idősebb.
Van ennek a fordítottja is, nekem pl. fiatalabb a párom és én vagyok a nő.
"Valaki már 25 évesen megérik a megállapodásra, valaki csak 50 évesen. Nincs ebben semmi különös."
Hát ha valaki csak 50 évesen érik meg a megállapodásra ott már k..va nagy gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!