Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba?
A kérdés szimplán elméleti, a minap gondolkodtam azon hogy egy apám korabeli férfi (50-53) hogy nézhet egy 23-28 éves nőre? Mint nő, vagy mint kislány?
Egyrészt abból indulok ki, hogy sok ilyen korú nőnek már gyereke van, családja, jobb esetben egzisztenciája, tehát mindenképp felnőttnek tekinthető. Másik részről ott van az hogy pl. én 23 éves lány létemre képtelen lennék egy 20-23 éves fiúval összejönni, mert már az is fiatal számomra, és a 18 éveseket meg teljesen gyereknek tartom, pedig nem vagyok öreg :) Tehát a lényeg h minél inkább "öregszem" annál inkább fiatalabbnak tartom a múltbeli korosztályom.
Írok példát is, pl a régi klasszikus romantikus filmekben a főszereplő nőnek aki akkor volt 18-30 között, a filmbeli partnere mindig 50-60 éves férfi volt, és egyrészt nem tűnt fel a korkül. másrészt meg az ilyen filmek azt sugallták hogy ez a normális. Pl. Audrey Hepburnos filmekre gondolok.
Szóval, ti erről mit gondoltok? Egy középkorú férfi tud egy huszonéves lánykára nőként nézni és beletud szeretni, vagy "kis pisisnek" tartja meg? :) (most tegyük félre azt az opciót h csak meg akarná d.gni)
Kérdező "egy apám korabeli férfi (50-53) hogy nézhet egy 23-28 éves nőre? Mint nő, vagy mint kislány? "
Mint nő, természetesen. A kislány, az az 5 éves...
(49/F)
(egyébként a saját párom 33, és 16 éve vagyunk együtt)
Párom 22 évvel idősebb nálam, 20 éves voltam, amikor megismerkedtünk, 12 éve vagyunk együtt! Mindkettőnk részéről ez az "életem nagy szerelme" kategória, és az érzelmek ennyi év után sem csökkentek.
Persze megbeszéltük már, hogy mi tetszett meg annak idején egymásban. Persze ő a külsőt említette először :) Én először felháborodtam, hogy mit képzel magáról :) De olyan kitartó volt, hogy ezzel bebizonyította, hogy komolyan érdeklem és közben megismertük egymást és rájöttünk, hogy mennyire egyformán gondolkodunk.
"Ugyan mi közös témája lehet egy 25 meg egy 50 évesnek? Semmi."
Kedves #16, ilyenkor jól tetszel lenni???
A helyes válasz egyébként a BÁRMI.
Tudomány, művészet, zene, sport, politika, gazdaság, hobby... soroljam tovább?
Ízlések és pofonok.
Van, akinek ez tetszik, van, akinek az. Van, aki tud társként tekinteni egy 10-20-30 évvel fiatalabbra, és van, aki nem. Nincs általános képlet, hogy mi lesz a vége. Simán lehet belőle szerelem.
Barátnőmmel 14 év van köztünk, és gyakorlatilag tökéletes minden. Attól, mert fiatalabb, még nem az életkort fogom látni benne, hanem a nőt.
Csak mellékesen: a "kis pisis" szóról én nem épp a huszonéves, érett nőkre asszociálok.
a fiatalbb nők többsége az idősebb férfiakat keresi, mert ott van a pénz, siker, státusz,egzisztencia meg apám tudja mi
Az idősebb férfiak meg a fiatal lányokat, mert azok még olyan kívánatosak, kívánósak, meg ugye bármibe belemennek, főleg a maiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!