Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz szerelem? Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz szerelem? Mi a véleményetek, baglyok?

Figyelt kérdés
Párbajok. Szerelmes levelek. Gyönyörű, varázslatos irodalmi alkotások. Háborúk. Zenék. Festmények. Számos lenyomatát őrzik az érzésnek, amit Szerelemnek nevezünk. De vajon igaz lehet, hogy a szerelem bár létezik, de másolata ezerféle, s az igazival találkozni ritka? Mit gondoltok róla? Nektek mit jelent? Befolyásolhatják-e az elképzeléseinket a Szerelemről a körülmények, a média, a tapasztalatok, a csalódások?

2014. jan. 23. 02:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
51 év? o.O Wow! Az szép! :) Igaz, már a 37 is. :) Ritka. De van abban valami, amit mondasz.
2014. jan. 23. 02:56
 12/33 A kérdező kommentje:
Hmm, értem, Spartacus. :) Ennél többet nem is kell tudnotok szerintem ahhoz, hogy jól működjön. :) Ha érzitek, amit kell és megvan az a plusz.*.*
2014. jan. 23. 02:59
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Spartacus0811 a kölcsönös bizalom,és,hogy semmi sem ciki a másik előtt,ez tényleg ritka,és csodálatos dolog lehet,becsüld meg!!(bár szerintem ezt neked nem kel mondani :))
2014. jan. 23. 03:01
 14/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm, meglesz, igazából lassan két éve vagyunk házasok, szóval egyelőre megy a dolog :)
2014. jan. 23. 03:05
 15/33 A kérdező kommentje:
Még 35 év és nektek is meglesz a 37. :) *.*
2014. jan. 23. 03:06
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
jaja, már csak meg kell élni ;)
2014. jan. 23. 03:09
 17/33 A kérdező kommentje:

Igen :)

Nekem pedig a reggelt, de ez a fránya megfázás nem hagy aludni. Azért megpróbálom, szóval jó éjt nektek és nyugodtan filozofáljatok tovább nélkülem is. xD Érdekes. :)

2014. jan. 23. 03:11
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy létezik. De szerintem csak akkor, mikor már nem az első fellángolás rózsaszín ködén át, elvakultan nézzük a másikat, hanem szerelmes szeretettel, a hibáit is látva, amikor már a részünké válik.

Azt is megkockáztatom, hogy talán nem is mindenki ugyanazt érti a szerelem fogalma alatt.

A tapasztalatok, csalódások valamennyire természetesen befolyásolhatnak, a nagyon fiatalokat, tapasztalatlanabbakat talán a média is, de ez utóbbit szerencsére általában "kinövi" az ember.

2014. jan. 23. 03:21
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem - sok féleképp meg lehet fogalmazni, és mindenki máshogy érzékeli. És persze, minél többet olvasol róla,

annál inkább befolyásolja, hogy miből fogod meg megállapí-

tani.

Mondják, hogy "pillangók repkednek a gyomromban".. Nos i-

gen, de ha ezt egy belgyógyásznak mondod, lehet átküld

a pszichiátriára :) Amúgy is, akinek már kelt ki a gyom-

rába pillangó, az írja már meg, hogy milyen érzés? Szerin-

tem nagyon sz@*r lehet :)

2014. jan. 23. 03:25
 20/33 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, a gyomorsav hamar szétmarja őket.
2014. jan. 23. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!