Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz szerelem? Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz szerelem? Mi a véleményetek, baglyok?

Figyelt kérdés
Párbajok. Szerelmes levelek. Gyönyörű, varázslatos irodalmi alkotások. Háborúk. Zenék. Festmények. Számos lenyomatát őrzik az érzésnek, amit Szerelemnek nevezünk. De vajon igaz lehet, hogy a szerelem bár létezik, de másolata ezerféle, s az igazival találkozni ritka? Mit gondoltok róla? Nektek mit jelent? Befolyásolhatják-e az elképzeléseinket a Szerelemről a körülmények, a média, a tapasztalatok, a csalódások?

2014. jan. 23. 02:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
20%
az a véleményem, hogy a szerelem egy kalap sz........r... :D
2014. jan. 23. 02:46
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem létezik igaz szerelem, csak sajnos kevesen találják meg. Amúgy persze, sokminden befolyásolhatják a szerelemről alkotott képet ezek a dolgok, amiket leírtál. A média miatt többet hiszel el a szerelemről, mint kellene, a csalódásoktól kevesebbet, de a jól leszűrt tapasztalatok szerintem segíteni fognak a későbbiekben.
2014. jan. 23. 02:47
 3/33 anonim ***** válasza:
28%
a szerelem szar, valaki előbb-utóbb mindenképpen rosszul jár
2014. jan. 23. 02:48
 4/33 anonim ***** válasza:
92%

Miért van az az érzésem, hogy ha pár szót hozzátennénk a mondanivalódhoz, pár szót meg elvennénk belőle, akkor értelmes, egymást követő gondolatokat alkotnának?

Amúgy, ha nem szenvedünk fogalomzavarban, akkor az igaz szerelem egyik ellentéte a hamis szerelem, a másik ellentéte pedig az igaz nem szerelem kell hogy legyen.

Vagyis:

- Ha úgy gondolkozunk, hogy a hamis szerelem az, ami hazugság, akkor minden szerelem igaz, ami nem hazugság. Mindegy, hogy ki a két fél, és hány évig tart. Sőt az egyoldalú szerelem is igaz szerelem. Csak egyoldalú.

- Az igaz nem szerelem túl sok mindent takarhat ahhoz, hogy ebből bármi következtetést levonjunk.

Vagyis, akár hajlamosak vagyunk hisztérikusak vagy költőiek lenni, akár nem a szerelem az szerelem.

2014. jan. 23. 02:50
 5/33 A kérdező kommentje:

2. És ha létezik, miről ismered fel? :)

1.,3. Simán csak ennyi? Sz.r a szerelem és kész? :D

6/33 anonim ***** válasza:
Osztom az útolsot!!!
 7/33 anonim ***** válasza:
ja, simán csak ennyi.. de majd te is felébredsz....
2014. jan. 23. 02:51
 8/33 A kérdező kommentje:
4. Szóval így vagy úgy, de szerelem. :) Filozofikus válasz ebben a korai időpontban. :)
2014. jan. 23. 02:51
 9/33 anonim ***** válasza:
93%
a szerelem szerintem egy kapu,egy kapu amin keresztül rá lehet találni az igaz szeretetre,persze ez nem mindenkinek sikerül,a legnagyobb szerelem is idővel elmúlik...ez tény,de az egymás iránti szeretet(mások szerint megszokás) az még a szerelem után is összetart,akár mindhalálig (nagyszüleim 51 évig éltek együtt..szüleim már 37 éve)
2014. jan. 23. 02:53
 10/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, hogy te miről fogod felismerni. Én pl tudom, hogy a párom bármit megtenne értem az életben, ő is tudja, hogy én is érte, és bármi is történik, mindig számíthatunk egymásra. Semmi sem ciki a másik előtt, mindent meg tudtok beszélni, ilyenek.
2014. jan. 23. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!