Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gésa golyóval lehet futni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gésa golyóval lehet futni?

Figyelt kérdés
Úgyértem élvezetessé teheti ha azzal megy el az ember futni? Vagy egyáltalán lehet?

2014. jan. 22. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki! De ne felejts el beszámolni róla! :P
2014. jan. 22. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne az eredmény :)))
2014. jan. 22. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Van itt valaki aki próbálta már?
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt biztosan tudom, hogy egy aerobik dvd gésa golyóval remek páros :DDD
 5/10 anonim ***** válasza:
én inkább az rf távirányítású vibratojást javasolnám...
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes...
2014. jan. 22. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Aerobik? Te próbáltad már?:)) Érdekesnek hangzik:D
2014. jan. 22. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
nem én, hanem a párom :)))
2014. jan. 22. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Gésa golyóval nem próbáltam, de vibritojással igen. :) Nekem a popsimban volt, mivel fiú vagyok, és prosztata izgatásra használom. :) Kellemes élmény volt, de olyan kirobbanóan nem élvezetes, inkább csak nagyon izgató, és kellemes érzés. :) Persze a futás után levezettem a feszültséget, befejeztem a masszázst egy orgazmussal. :) Amúgy séta közben is szoktam használni, sokszor megyek el úgy itthonról, hogy bennem van. Rádió távirányítású, így bármikor kapcsolgathatom. :)
2014. jan. 22. 20:31
 10/10 anonim válasza:
39%
ÁÁÁÁÁ. Ezt most miért kellett elolvasnom, utolsó. Még gondolattól is kiráz a hideg. Az egy szent oltár, ahová nem megy be semmi, kijönni is csak a lágy tavaszi szellő, meg egyéb.
2014. jan. 23. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!