Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért kell futni azok után a pasik után akik le se szarnak?
Figyelt kérdés
Az mondják hogy szeretnek titeket de semmivel nem bizonyítják, sôt szóba se állnak veletek hetekig.
Biztos vannak kívételek. Ti is írjátok le a véleményeteket.
2013. nov. 8. 22:04
1/9 anonim válasza:
hàt sajnos tènyleg ìgy van. èn màr oreg vagyok, nem futkàrozok. legfeljebb vàrok...vàrok...adok magamban pàr napot ès ha le sem sz.rja fejem, akkor kèsobb hiàba keres. 27L
2/9 anonim válasza:
Mert megszeretsz valakit, akkor hiába tudod, hogy nem viszonozza, it a józan ész kevés.
3/9 Pretty_Fighter válasza:
Mert hülyék és akaratgyengék és nincs bennük tartás.
4/9 anonim válasza:
A srácok lettek rafináltabbak sokkal és gyakran hintáztatnak, soha nem árulnak el biztosat. Így nem olyan könnyű eldönteni, hogy most valójában le se szar, vagy mi van ... Ez a nagy szitu.
5/9 anonim válasza:
én nem futok:D aki le se szar arról hamar leteszek hiszen törődésfüggő lány vagyok és persze mindenek felett büszkeség:D:)
7/9 anonim válasza:
Vadász szenzorom ilyenkor élesedik ki igazán.
8/9 anonim válasza:
Na és mért kell azok után a lányok után futni akik le se sz@rnak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!