Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz egy srác folyton tátott szájjal?
Volt, hogy beszélt, és mikor meglátott elállt a szava, és nyutva maradt a szája
lány vagyok:D
Nincsenek izmok a szájában, beszédnél is csak a lendület viszi az állkapcsát...na vajon miért néz? :D Bejössz neki és pá.
Ja még egy jó tanács( és ezt minden lánynak szánom, akit érint), azért, mert az mondják, hogy szép vagy, ne szállj el magadtól, mert sok fiú/férfi számára ez baromira taszító tulajdonság. Mert ugye lehet valaki szép, ha belül nem az...ez nem fog eleinte sokat jelenteni, de hosszabb kapcsolatnál szétkapja a párokat.
de...folyik a nyála:DD
köszönöm mindenkinek, örülök, hogy vicces, hasznos és kulturált válaszokat adtatok, mindenkit felpontoztam:)
ha lehet senkit ne pontozzatok le, mert mindegyik válasz fontos volt:)
valamelyik válaszadó írta a nagyképűséget a szépség miatt.- én nem tartom magam szépnek, és nem érzem magam nagyképűnek:) próbálok esélyt adni a "rondább" fiúknak is, és kedves vagyok mindenkivel (visszajelzések alapján:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!