Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pasik ha egy srác folyton bámul?
Figyelt kérdés
Oráközben is sokat bámul a szünetekben is.A haverom is mondta aki mögötte ül megmondta ,hogy sokat szok nézni.és furán viselkedik velem egyszer tök kedves másszor meg köcsög...Néha ha valamilyen fiú beszol nekem akkor meg megvéd és kisegít a bajban ,de néha tojik rám.De ha kedves vagy köcsög mindíg néz.2012. jan. 25. 21:45
2/13 anonim válasza:
"De ha kedves vagy köcsög mindíg néz."
aranyos mondat :D
neked tetszik a fiú?
3/13 anonim válasza:
Emlékezteted valakire, és nem tud rájönni hogy kire.
4/13 A kérdező kommentje:
igen tetszik imádom őt!:$
2012. jan. 25. 21:55
5/13 anonim válasza:
és ő tud erről, mmint, h neked bejön?
6/13 bakur12 válasza:
vedd fell messengerre és beszélj vele. szerintem k.vára beléd van esve. még jobban, mint te belé.:)
7/13 anonim válasza:
hát a suli csak ilyen:D menyetek el vaslahová ketesbe
és beszéljétek meg
fontos te meg ö semmi haver
8/13 anonim válasza:
Nyílván meg akar ölni a pincéjében.
9/13 A kérdező kommentje:
xDDD utolso xDDD igen ott vagy
2012. jan. 27. 20:30
10/13 A kérdező kommentje:
háth hétfőn kedden köcsög volt de szerdán hiper-szuper köcsög volt...de közben kedves is volt...Csütörtökön nem voltam suliban mert mentem megnézni az új sulimat :) és ma találkoztam vele suliba jövet és örült nekem szerintem és leszolított beszélnigetni is majd folyton nézett a suliban és jol elvoltunk egyszer szlovákon falazott nekem és jol elvoltunk de hétfőn meg olyan p*öcs volt...szerintetek probálja kihaszálni az időtt ,hogy velem legyen (vagy mit) addig amíg nem megyek el más suliba és már szerdátol másba járok...
2012. jan. 27. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!