Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki kezd belém szeretni, de nem rég volt egy nagy pofáraesésem és folyton az a fiú jár az eszembe. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Arra a fiúra gondolok folyamatosan aki azt mondta a barátnőimnek és az akkor még barátomnak (fiú barát, aki neki is barátja), hogy nem tetszem neki. A másik fiú is aranyos, de még nem vagyok túl ezen. Mit tegyek, mit mondjak neki? Vagy hallgassam el? Teljesen tanácstalan vagyok :(2013. nov. 13. 00:17
1/1 anonim válasza:
Mi az, hogy elhallgatni? Nyilván ha neked valaki nem jön be igazán, akkor megmondod neki, hogy bocsi, de nem. Az egy dolog hogy aranyos... Én is aranyos vagyok... És? Nem kell mindenkivel összejönni, akinek épp tetszel.... Elvileg szerelem miatt vagy valakivel. Szóval mondd meg neki, hogy más jár a fejedben, ne vele akard növelni az egód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!